Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Turkusowa Dziewica
"4.3. Zdjęcia i pliki wideo należy dodawać wyłącznie przez odpowiedni formularz na stronie forum.(...)"
W sumie nie wstawiłem żadnego zdjęcia ani pliku wideo bez użycia formularza.
"4.11. Zakazana jest reklama usług, produktów, lub innych stron internetowych bez zgody Administracji. (...)"
Bardziej to.
"4.3. Zdjęcia i pliki wideo należy dodawać wyłącznie przez odpowiedni formularz na stronie forum.(...)"
W sumie nie wstawiłem żadnego zdjęcia ani pliku wideo bez użycia formularza.
"4.11. Zakazana jest reklama usług, produktów, lub innych stron internetowych bez zgody Administracji. (...)"
Bardziej to.
Oj wypieprzyli babcie z pod krzyża XD Brawo dla boru te mohery na pewno w tych wieńcach Karbit poukrywały Xd
Najrzadszy artefakt niezbędny w walce z masonerią: Hełm True Obrońcy Krzyża. Do zdobycia jedynie podczas trudnej misji obrony krzyża przed organami policji sterowanymi przez Uniję Europejską. Tylko teraz również na aukcji.
Wchodzi w skład zestawu "Zimny".
Chyba nikomu nie muszę przedstawiać jego właściwości: +55 do obrony przy starciu bezpośrednim z komunistami i masonami, wykrywa na 10 km satanistów i rozpędza tłum podczas manifestacji przeciwko krzyżowi oraz +90% do skuteczności modlitw. Wszystkie jednostki będące pod dowództwem bohatera otrzymują "Psalm Mocy" na 20 tur.
Jeśli nawet nie bierzesz udziału w czynnej walce, lecz oddajesz się modlitwie wspierającej żołnierzy na froncie pod Pałacem warto go posiadać jako pamiątkę wojny polsko-polskiej, pokazywać po latach wnukom i opowiadać o trudach walki z Satanizmem.
A kupić to cudeńko można tu: allegro.pl/show_item.php?item=1190299816
Wchodzi w skład zestawu "Zimny".
Chyba nikomu nie muszę przedstawiać jego właściwości: +55 do obrony przy starciu bezpośrednim z komunistami i masonami, wykrywa na 10 km satanistów i rozpędza tłum podczas manifestacji przeciwko krzyżowi oraz +90% do skuteczności modlitw. Wszystkie jednostki będące pod dowództwem bohatera otrzymują "Psalm Mocy" na 20 tur.
Jeśli nawet nie bierzesz udziału w czynnej walce, lecz oddajesz się modlitwie wspierającej żołnierzy na froncie pod Pałacem warto go posiadać jako pamiątkę wojny polsko-polskiej, pokazywać po latach wnukom i opowiadać o trudach walki z Satanizmem.
A kupić to cudeńko można tu: allegro.pl/show_item.php?item=1190299816
Jak im nie pasuje to niech zabiorą "kżyża" , postawia gdzieś ten pomnik i za pare dni staruchy pójdą do domu , takie trudne ?
Dr.den napisał/a:
Jak im nie pasuje to niech zabiorą "kżyża" , postawia gdzieś ten pomnik i za pare dni staruchy pójdą do domu , takie trudne ?
Te mohery z pod krzyża są jak głodne zwierzęta dasz im jedzenie to będą łaziły za tobą i chciały więcej
Widzicie to magiczny ogień z Harryego Pottera - Pali się jednak nie przechodzi dalej.
gdzie tu sie pauze wciska
nieeeeeeeeeeeeeee
to pieczywo jest czerstwe- suchar
to pieczywo jest czerstwe- suchar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów