Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biuro polityczne KC PPR najbardziej bało się odrodzenia tożsamości narodowej za pomocą kościoła katolickiego
Jak można bać się odrodzenia czegoś, co nie potrzebuje odradzania?
Nie chce wam z czyją pomocą obalono komunę w tym kraju,
Samej komuny.
Jest to kwestia osobista, prywatna i skrajnie relatywna.
Dokładnie osobista i prywatna.
Sęk w tym,ze takie kurwa półgłówki jak Ty nie mają pojęcia o historii tego kraju, zakorzenionych w naszej krwi już podświadomej nienawiści do narodu,
Chyba Ci się narody pomyliły. Bo ten w języku którego piszesz żadnej nienawiscie nie uprawiał. Wręcz przeciwnie, swoją wielkość zbudował na wielokulturowosci i tolerancji. Wypadałoby sie samemu historii pouczyć. Tylko ze źródeł i prac naukowych, a nie broszur propagandowych mentalnych spadkobierców kolaborantów z zaborcami wiernie realizujacych ich politykę dive et impera.
Zachowaj wiarę ale uważaj na kościół .
Nie jestem fanatykiem i myślę że dobrze że tego krzyża niema ale ludzie mający się za suuper inteligentnych którzy rozgryźli zagadkę istnienia ludzi i świata i uważają że Boga niema ja z kolei uważam za ubogich i trochę mi ich żal.Jeśli naprawdę co niektórzy uważają że są zbiegiem okoliczności i tak przypadkowo się zmieniliśmy z bakterii w ludzi to wasze życie musi być smutne ...
Btw Biblii się nie czyta dosłownie więc nawet nie wyskakujcie z tekstami "tak a ciebie Bóg stworzył z prochu ...."
Fanatyzm w każdej postaci się leczy panowie sadyści
co wiesz o mechanice kwantowej?
Chyba Ci się narody pomyliły. Bo ten w języku którego piszesz żadnej nienawiscie nie uprawiał. Wręcz przeciwnie, swoją wielkość zbudował na wielokulturowosci i tolerancji.
Chyba tobie się coś pomyliło... Polacy wcale nie są tolerancyjni i tym bardziej narodem wielokulturowym, może teraz jest trochę lepiej, ale ogólnie nie lubi się "szwabów" "ruskich" i ogólnie obcych ludzi. Kurna czasem można dostać za to że mieszka się na sąsiednim osiedlu, czy wiosce a Ty mówisz o tolerancji... To ostatnio w szkole i w mediach wmawiają nam że mamy być tolerancyjni, a drugiego polaka to jak tylko się da jebać;/
A co do krzyża to ja nie wiem czemu ludziom w kraju gdzie jakieś 90% osób deklaruje się katolikami przeszkadzają krzyże w miejscach publicznych. Jak dla mnie wolność słowa i wyznania nie polega na zakazie wieszania znaków religijnych, tylko zupełnie odwrotnie, na tym że można takie znaki wieszać. Jak w jakiejś wiosce żyje większość ludzi innego wyznania to niech sobie wieszają księżyce, czy co tam innego.
Cały ten szum medialny w okół krzyża jest żenujący. Przenosić czy nie... A czy to jest ważne? W ogóle nie rozumiem tego po kiego wała go zabrali. Jakby tam dalej stał to mohery nie miałyby problemu, a jakoś wątpię żeby innym ludziom specjalnie przeszkadzał ten krzyż... Co się ktoś o niego potknął czy co? A może niedługo będą chcieli przenosić kościoły z krakowskiego przedmieścia bo nie pasują do planu architektonicznego? Ogólnie to jakaś paranoja z tym, zamiast kombinować jak zmniejszyć dług publiczny, to mydlą ludziom oczy jakimiś krzyżami, a korupcja dalej kwitnie.
To KK twierdzi, że 95 % Polaków to katolicy, a nie 90% deklaruje się katolikami - na zasadzie, ochrzczony więc oczywiście katolik. Z takim podejściem to i ja jestem katolikiem. Rzeczywiście to jest coś koło 65-70% katolików.
Chyba tobie się coś pomyliło... Polacy wcale nie są tolerancyjni i tym bardziej narodem wielokulturowym, może teraz jest trochę lepiej, ale ogólnie nie lubi się "szwabów" "ruskich" i ogólnie obcych ludzi. Kurna czasem można dostać za to że mieszka się na sąsiednim osiedlu, czy wiosce a Ty mówisz o tolerancji... To ostatnio w szkole i w mediach wmawiają nam że mamy być tolerancyjni, a drugiego polaka to jak tylko się da jebać;/
Poucz się historii tego kraju.
A co do krzyża to ja nie wiem czemu ludziom w kraju gdzie jakieś 90% osób deklaruje się katolikami
Kolejne kłamstwo. To jest kościelna propaganda, a nie czyjakolwiek deklaracja.
przeszkadzają krzyże w miejscach publicznych.
Szkoda, że katolstwu przeszkadza latajacy potwór spagetti:
cia.bzzz.net/wyznawcy_pastafarianizmu_takze_wystawili_swoj_symbol_prze...
Poucz się historii tego kraju.
Normalnie kurwa ręce opadają. Czy wy wiecie czym jest Sadistic? Według mnie jest on kurewsko nietolerancyjnym portalem i śmieszy mnie jak czytam, jak to polacy są zajebiście tolerancyjni i kochają wszystkich wokoło... Cały czas ciśniecie żydom/murzynom/kobietom itd i wy mi będziecie pierdolić o historii kraju. Ja widzę jak jest- większość polaków naprawdę nie lubi obcych. Takie są realia...
Koniec, kropka, skończcie pierdolić.
Dzień przed przeniesieniem krzyża do kościoła Św. Anny. "Obrońcy krzyża" zapowiadają, że nie pozwolą na zabranie krzyża spod Pałacu Prezydenckiego. - Przygotowaliśmy grupy oporu - mówią "obrońcy". - Powiesimy się na krzyżu i własnym ciałem będziemy go bronili - dodają. Krzyż stanął pod Pałacem Prezydenckim 10 kwietnia, po katastrofie samolotu prezydenckiego w Smoleńsku. Decyzję o jego przeniesieniu podjęli przedstawiciele organizacji harcerskich, Kurii Metropolitalnej, Kancelarii Prezydenta RP oraz Duszpasterstwa Akademickiego
Link polecam ...
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/12,93131,8204535,Obroncy_krzyza__Posta...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów