Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Szkoda że mam na rano do roboty bo pewnie będzie live z tego wydarzenia , a krzyżyk mają ponoć zbierać około 13.00. Może uda się załapać na retransmisję
Boże jak jesteś w tym niebie to wjeb tam wielkim piorunem.. nie wstyd ci za nich?
Jak widać wciąż mamy demokracje tupaną, nauczyli się że jak przyjdą i pochałasują, przeciwstawią się władzy i dostaną co chcą. Policja i SM powinni im tak wpierdolić żeby do domu nie doszli, szczególnie temu co pryskał gazem po strażnikach. Jak było ZOMO to bili niewinnych, a jak tym się należy to nie ma kto im wpierdolić.
Pasuje tu cytat z psów:
Dziadek: Zawsze mówiłem, że trzeba ich było do lasu, póki jeszcze czas. A nie?
Franz: Tak jest. Kompania zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków...
(dzięki Baretek)
Czy widzi ktoś sensowność stawiania pomnika prezydentowi który miał najgorsze notowania? Szczególnie że obok już jeden pomnik jest.
Jak mają nas postrzegać jako kulturalnych, wyrozumiałych ludzi którzy mają własny rozum i nie są fanatycznym bydłem?
Pasuje tu cytat z psów:
Dziadek: Zawsze mówiłem, że trzeba ich było do lasu, póki jeszcze czas. A nie?
Franz: Tak jest. Kompania zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków...
(dzięki Baretek)
Czy widzi ktoś sensowność stawiania pomnika prezydentowi który miał najgorsze notowania? Szczególnie że obok już jeden pomnik jest.
Jak mają nas postrzegać jako kulturalnych, wyrozumiałych ludzi którzy mają własny rozum i nie są fanatycznym bydłem?
Echelon napisał/a:
z chęcią bym zobaczył jak ona się wiesza na tym krzyżu ,
a potem reszta tych niedojebanych fanatyków.
Moim skromnym zdaniem nie powinni ruszać tego tego krzyża... powinni zrobić z nim to:
Takie sceny w demokratycznym z pozoru normalnym kraju to wstyd na całą Europe , tym bardziej że ludzie odpowiedzialni za przeniesienie tej zbitki dwóch desek ( czyt. krzyż ) dali dupy na całego i przestraszyli się grupy oszołomów.
Dlaczego żyję w tak pojebanym kraju ?
Z tym fanatyzmem coraz bliżej nam islamu. Tylko czekać jak mocher comando zacznie wysadzać się w powietrze w imię jakiegoś tam symbolu.
Dlaczego żyję w tak pojebanym kraju ?
Z tym fanatyzmem coraz bliżej nam islamu. Tylko czekać jak mocher comando zacznie wysadzać się w powietrze w imię jakiegoś tam symbolu.
Jakiś geniusz co siedzi w studio TVN24 powiedział że Komorowski mógł poczekać z usunięciem krzyża do koronacji.
O kurwa!
ciemnogrod to malo powiedziane - moze zaczne handlowac drzazgami z tego krzyza - na pewno zarobie na maybacha.
ograniczenie umyslowe czesci tego narodu siega zenitu
ograniczenie umyslowe czesci tego narodu siega zenitu
freak show~!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów