Udało mu się wygrać i wziął się za siebie Polecam obejrzeć całość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chciałbym mieć tyle zapału w sobie. A ja tylko siedzę na dupie, nic nie robię i narzekam. My life sucks.
Po tylu latach spędzonych w szpitalu nie trudno było o wspomagacze
jeszcze porucha za nim umrze
jak będzie miał nawrót choroby to znowu mu masa spadnie i lata treningów pójdą się jebać.
Swoją drogą ciekawe czy rodzice go utrzymują bo tez dużo trenuje ale do takiej sylwetki dużo mi brakuje i to wszystko przez brak czasu bo nie mam czasu gotować bo pracuje i ciężko dietę utrzymać do tego trzeba dużo kasy bo bez odżywek jest to praktycznie nie możliwe a one są dosyć drogie jak dołożymy do tego karnet na siłownie..
Swoją drogą ciekawe czy rodzice go utrzymują bo tez dużo trenuje ale do takiej sylwetki dużo mi brakuje i to wszystko przez brak czasu bo nie mam czasu gotować bo pracuje i ciężko dietę utrzymać do tego trzeba dużo kasy bo bez odżywek jest to praktycznie nie możliwe a one są dosyć drogie jak dołożymy do tego karnet na siłownie..
averatec napisał/a:
jeszcze porucha za nim umrze
za kim?
Szacunek dla faceta bo postawa chorego to może i 50% szans na "wygranie z rakiem" ale dlaczego zawsze pomija się lekarzy bez których facet gryzłby piach?
@gozdek - ten gość nie jest jakiś max duży. Ma fajną, zdrową, proporcjonalną sylwetkę. To nie 120kg dzik z definicją rzędu 5% BF, żeby musiał jeść co do minuty, co do minuty walić swoją porcję epi i zapijać to shakiem białkowym. Takie coś da się zrobić pracując, ucząc się, trenując sztuki walki jednocześnie, więc nie pisz głupot. I też kiedyś wierzyłem w magię odżywek... To po kilku latach mija
A co do nawrotu choroby i spadku masy - połamałem na zawodach judo rękę, dość konkretnie. 4 miesiące całkowitego odpoczynku - straty były, ale to co latami naturalnie wypracowane wraca bardzo szybko.
A co do nawrotu choroby i spadku masy - połamałem na zawodach judo rękę, dość konkretnie. 4 miesiące całkowitego odpoczynku - straty były, ale to co latami naturalnie wypracowane wraca bardzo szybko.
Brawa dla chłopaka, świetny motywator! Leci piwko, a dla tych którzy myślą że z raka nie da się w Polsce wyleczyć to muszę Was zmartwić, mojego brata uratowali i ma się świetnie. Na pewno lepiej niż Wy internetowi Patrioci
Jaki attention whore jebany.
Też chce mieć taki brzuch kuuurwaaa! Sylwetka kozak, ale ciężko jest przez cały rok tak wyglądać...
Podziwiam ludzi z pasją i zajebistym samozaparciem, dał bym mu piwko, ale pewnie i tak nie wypije bo za dużo kalorii
Podziwiam ludzi z pasją i zajebistym samozaparciem, dał bym mu piwko, ale pewnie i tak nie wypije bo za dużo kalorii
Wszystko ok, ale niektóre sweet gay focie w lustrze mógł sobie odpuścić.
a mógł się zająć produkcją metamferaminy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów