18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
..JOK3R.. 2013-09-16, 0:45 25
dzięki za tłumaczenie
Zgłoś
andrewerty 2013-09-16, 1:37 1
to nie KWEJK!!
do chuja

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
c................t 2013-09-16, 1:56
To tłumaczenie to żeby przedszkolaki zrozumiały? Bo nawet w podstawówce już się powinno to bez problemu rozumieć -.-
Zgłoś
podgor5 2013-09-16, 2:33
to przedszkolaki czy uczniowie z podstawowki? bo cos pierdolisz sie w zeznaniach
Zgłoś
premium122 2013-09-16, 2:47 7
Ja slyszalem ze dinozaury zjadly wszystko co bylo i w poszukiwaniu pokarmu zaczely kopac doly .Tak glebokie ze nie mogly sie pozniej wydostac i w nich zdechly.Dlatego dzis w ziemi znajdujemy ich kosci.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-09-16, 12:22
@Premium122:
Nie, to nie tak. Noe był mądrym facetem i zrobił bardzo, bardzo małe drzwi do arki - Dlatego się nie zmieściły

Tak, zajebane od Jima J .

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
zsakuł 2013-09-16, 14:18
Gówno się tam wszyscy znacie (poza rolinką bo to kobieta ). Tak naprawdę chodzi o to, że mięsożerne dinozaury oddawały mocz oraz kał na rośliny, które były wpierdalane przez rośliożerców. I nic w tym dziwnego, takie życie... lecz około 2146856 roku (przed narodzeniem tyranozaura rexa II), król dinozaurowej krainy miał totalne zatwardzenie po jedzeniu starego pterodaktyloburgera w McDinOnaldzie. No i tak się biedak męczył z kupą. Aż nagle wybuchnął i zalał pola pszenicy czarnym płynnym kałem. Roślinożercy nie mogli znieść tego, jak wiele tej obleśnej mazi zalało ich ukochane żarełko i zaczęli wymiotować (rzygać). Przez co zniszczonych terenów przybywało. Mięsożercy przestali patrzeć na roślinożerców jako na jedzenie, gdyż stali się dla nich zbyt obrzydliwi. I tak utonęły one w mazi odchodów i zakonserwowały w ziemii. Pozdro dla kumatych, jebać hejterów i innowierców co wierzą w oficjalne rządowe wersje

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
c................t 2013-09-16, 16:51
podgor5 napisał/a:

to przedszkolaki czy uczniowie z podstawowki? bo cos pierdolisz sie w zeznaniach

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Tłumaczenie dla przedszkolaków, bo nie znają angielskiego za dobrze.

Ale stopień wyżej, w podstawówce, już się zna wystarczająco dobrze - także zaznaczyłem, że na pewno nie jest to tłumaczenie dla dzieci z podstawówki, ponieważ one już by to sobie same przetłumaczyły..
Zgłoś
g................6 2013-09-16, 19:16 14
Oj tak nie było.

Robiłem z tratwy kredkami świecowymi.
Zgłoś
D................s 2013-09-16, 19:45
Nie prawda. Dinozaury wyewoluowały w ptaki, nie ryby. Dokształć się, kobieto!
Zgłoś
D................d 2013-09-16, 20:10
Studia mi się przypomniały...
Kiedyś zdałem egzamin o którym dowiedziałem się siedząc w tramwaju, jadąc na ten egzamin
Zgłoś
dk2626 2013-09-17, 1:32
rolinka napisał/a:

tłumaczenie: O kurde, to było dzisiaj?

Ok, dzięki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów