📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tłumaczenie to żeby przedszkolaki zrozumiały? Bo nawet w podstawówce już się powinno to bez problemu rozumieć -.-
to przedszkolaki czy uczniowie z podstawowki? bo cos pierdolisz sie w zeznaniach
Ja slyszalem ze dinozaury zjadly wszystko co bylo i w poszukiwaniu pokarmu zaczely kopac doly .Tak glebokie ze nie mogly sie pozniej wydostac i w nich zdechly.Dlatego dzis w ziemi znajdujemy ich kosci.
@Premium122:
Nie, to nie tak. Noe był mądrym facetem i zrobił bardzo, bardzo małe drzwi do arki - Dlatego się nie zmieściły
Tak, zajebane od Jima J .
Nie, to nie tak. Noe był mądrym facetem i zrobił bardzo, bardzo małe drzwi do arki - Dlatego się nie zmieściły
Tak, zajebane od Jima J .
Gówno się tam wszyscy znacie (poza rolinką bo to kobieta ). Tak naprawdę chodzi o to, że mięsożerne dinozaury oddawały mocz oraz kał na rośliny, które były wpierdalane przez rośliożerców. I nic w tym dziwnego, takie życie... lecz około 2146856 roku (przed narodzeniem tyranozaura rexa II), król dinozaurowej krainy miał totalne zatwardzenie po jedzeniu starego pterodaktyloburgera w McDinOnaldzie. No i tak się biedak męczył z kupą. Aż nagle wybuchnął i zalał pola pszenicy czarnym płynnym kałem. Roślinożercy nie mogli znieść tego, jak wiele tej obleśnej mazi zalało ich ukochane żarełko i zaczęli wymiotować (rzygać). Przez co zniszczonych terenów przybywało. Mięsożercy przestali patrzeć na roślinożerców jako na jedzenie, gdyż stali się dla nich zbyt obrzydliwi. I tak utonęły one w mazi odchodów i zakonserwowały w ziemii. Pozdro dla kumatych, jebać hejterów i innowierców co wierzą w oficjalne rządowe wersje
podgor5 napisał/a:
to przedszkolaki czy uczniowie z podstawowki? bo cos pierdolisz sie w zeznaniach
Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Tłumaczenie dla przedszkolaków, bo nie znają angielskiego za dobrze.
Ale stopień wyżej, w podstawówce, już się zna wystarczająco dobrze - także zaznaczyłem, że na pewno nie jest to tłumaczenie dla dzieci z podstawówki, ponieważ one już by to sobie same przetłumaczyły..
Nie prawda. Dinozaury wyewoluowały w ptaki, nie ryby. Dokształć się, kobieto!
Studia mi się przypomniały...
Kiedyś zdałem egzamin o którym dowiedziałem się siedząc w tramwaju, jadąc na ten egzamin
Kiedyś zdałem egzamin o którym dowiedziałem się siedząc w tramwaju, jadąc na ten egzamin
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów