Oto kolejny pretekst do rozpoczęcia zażartej, forumowej dyskusji.
facebook.com/pages/Astronomical/138415346331892?fref=tsEch jak tego się słucha to można dostać wrzodów żołądka. Zbiera się grupa ludzi z których nikt nie wie o czym mówi: Jacyś redaktorzy którzy tylko podbijają napięcie, pani minister która nie zabardzo wie cokolwiek na temat i jakiś menel który łazi bez sznurówek i powtarza bełkot rastafarnińsko-marihuańskiej sekty sług-konopi-i-wzajenmnego-robienia-sobie-dobrze. I z tego grona najbardziej przekonuje mnie pani minister z tej prostej przyczyny że widziałem ludzi upitych i zjaranych i dobrze wiem którzy są bardziej agresywni, bo fakt że jak ktoś przypije to mu wali ale na trzeźwo jest spoko. Z kolej jak ktoś jara dość często to jak robi sobie przerwe to zaczyna się robić agresywny. Nic nie mówiąc że kobieta która ćpa bardzo często rodzi upośledzone dzieci. No ale cóż rastaruch dalej będzie realizować swą misję objawnienia pt. "konopie są zajebiste". Życzę im żeby się urajali na dobre
Ech jak tego się słucha to można dostać wrzodów żołądka. Zbiera się grupa ludzi z których nikt nie wie o czym mówi: Jacyś redaktorzy którzy tylko podbijają napięcie, pani minister która nie zabardzo wie cokolwiek na temat i jakiś menel który łazi bez sznurówek i powtarza bełkot rastafarnińsko-marihuańskiej sekty sług-konopi-i-wzajenmnego-robienia-sobie-dobrze. I z tego grona najbardziej przekonuje mnie pani minister z tej prostej przyczyny że widziałem ludzi upitych i zjaranych i dobrze wiem którzy są bardziej agresywni, bo fakt że jak ktoś przypije to mu wali ale na trzeźwo jest spoko. Z kolej jak ktoś jara dość często to jak robi sobie przerwe to zaczyna się robić agresywny. Nic nie mówiąc że kobieta która ćpa bardzo często rodzi upośledzone dzieci. No ale cóż rastaruch dalej będzie realizować swą misję objawnienia pt. "konopie są zajebiste". Życzę im żeby się urajali na dobre