W sobotę wczesnym popołudniem w restauracji O Euclides w mieście Camocim w stanie Ceará, nad samym oceanem, w wyniku kłotni z właścicielem restauracji wkurwiony kelner chwycił za nóż i ruszył na właściciela restauracji. Sprawę próbował załagodzić znany w okolicy radny, César Veras, który akurat spożywał tam obiad. Była to ostatnia interwencja radnego w jego życiu, zmarł w szpitalu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Był taki radny z Sosnowca company’s bezdomnych ratował. Jak by tylko tam był.
Teraz poseł czy innympseł więc ratuje naród polski.
Teraz poseł czy innympseł więc ratuje naród polski.
Zmarł na ulicy, w szpitalu tylko stwierdzili zgon.
dziewczyny chcialy zeby on prowadzil ale niechcial wsiasc, kurza twarz.....
Nie znam gościa, ale mi go żal. Ludzie koło niego skakali usiłując mu pomóc. Może był dobrym człowiekiem.
profesjonalna robota - jedno szybkie dziugnięcie i po krzyku
Ma trzecim filmie widać jak jedzie już po niego dziadek z siekierką na rowerze
"w restauracji O Euclides w mieście Camocim w stanie Ceará, nad samym oceanem"
Jeszcze o oceanie wpsomniał, ale kurwa dalej nie wiadomo w jakim kraju XD
Jeszcze o oceanie wpsomniał, ale kurwa dalej nie wiadomo w jakim kraju XD
Cazzy napisał/a:
Ich konkurencja to □ Czebyszew i ◇ Manhattan. Piwo dla tego kto złapie dżołka.O Euclides
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów