Słupmi te stoja całymi tygodniami, no chyba że ktoś się na nie wjebie.
Słupmi te stoja całymi tygodniami, no chyba że ktoś się na nie wjebie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżdżę z dostawami po całym kraju. Łódź to absolutnie największy drogowy burdel Polsce. Tygodniami potrafią zostawiać słupki i zamykać nagle pasy przez dziury. Warto wspomnieć, że takie dziury mniejsze niż na pół koła to dla nich autostradowa norma i nic z tym nie robią. Nieraz mijałem samochody z rozwaloną felgą na awaryjkach albo ludzi, którzy się przecierają, bo uciekają przed jakimś kraterem. Jest w necie film jak samochody wpadają w dziurę z wodą, chociaż chyba powinienem powiedzieć w oczko wodne. Zmierzyli głębokość - 80cm... Pazura po wyjściu z dworca w Łodzi idealnie podsumował to miasto.
podziekuj tuskowi
To jak wyglądają ulice u nas to jest dramat, dziura zalewana jakimś gównem i przyklepana kaloszem. Za dwa dni jest jeszcze większy krater, nie da się jeźzić w całym mieście.
Mieszkam w Łodzi od 46 lat ale tak to jeszcze nie było nigdy.
Zapraszam do Krakowa. Łódź w Krakowie stawia się jako przykład dobrych inwestycji i dobrze zarządzanego miasta.
PS. Moim zdaniem stawianie takich słupków jest niezgodne z prawem.
To jest sprawa kryminalna.
To jak wyglądają ulice u nas to jest dramat, dziura zalewana jakimś gównem i przyklepana kaloszem. Za dwa dni jest jeszcze większy krater, nie da się jeźzić w całym mieście.
Mieszkam w Łodzi od 46 lat ale tak to jeszcze nie było nigdy.
Byłeś kiedyś za miastem? Zapewne nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów