Słupmi te stoja całymi tygodniami, no chyba że ktoś się na nie wjebie.
Słupmi te stoja całymi tygodniami, no chyba że ktoś się na nie wjebie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mieszkam w Łodzi od 46 lat ale tak to jeszcze nie było nigdy.
Specjalnie nagle skręcił. Chciał tego z tylu wykiwać. Chu.. i tyle
jakby kurwa z tyłu trzymała odpowiedni odstęp to nie klepałby teraz maski
Bez przesady. Trochę rozsądku. Przecież to nie jest tak, że pracownicy jeżdżą 24 h/dobę z masą bitumiczną i uzupełniają ubytki. Patrol zabezpieczył ubytek tablicą U-21, aby oznaczyć kierowcom problem. Ja bym oznaczył pachołkiem np. U-23b lub U-23c. Tablica jest w mojej ocenie błędna bo nakazuje jechać z konkretnej swojej strony. U-21 (a lub b - zależnie od strony) a ubytek jest idealni na środku. Gdyby to była krawędź to osobiście wybrałbym krawędziowe U-21. Z drugiej strony najechał jednak linię ciągłą. Ciekawy casus sądowy.
ale to ma sens , co by kierowca nie zrobił to złamie któryś przepis i mandat leci ... i kasa ne premie będzie
To jak wyglądają ulice u nas to jest dramat, dziura zalewana jakimś gównem i przyklepana kaloszem. Za dwa dni jest jeszcze większy krater, nie da się jeźzić w całym mieście.
Mieszkam w Łodzi od 46 lat ale tak to jeszcze nie było nigdy.
Chcesz powiedzieć, że te 20lat temu było lepiej? Aczkolwiek te pachołki to patologia, potrafią stać tygodniami.
Weź już nie pierdol. Jakby trzymał odstęp to nie wjechałby w pachołek.
Jakby trzymał odstęp, to zaraz jakiś cwaniak by mu się wjebał przed maskę..
I tak źle i tak nie dobrze.
Mam nadzieje że Dudu wpierdoli się w taki słupek, i przestanie szoszonom rozdawać nasze sprzęty i pięniądze
Wrzuce bo gimby nie znajo to niech poznajo.
Ps a te sprzęty to niech biorą w pizdu, szroty jebane.
Teraz doataniemy nowe, ładne amerykańskie.
Pozdrawiam cieplutko z JW 1460
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów