A i z kreatyny też coś zostaje,nie wiele ale zawsze to zależy jak dużo sobie wypracowaliśmy przez te 1,5 miesiąca no i od naszego organizmu;)
Nie pierdolę. Nie mówię o 4 kg masy w rok (bo można zrobić i 20) tylko o czystym suchym mięśniu odliczając wodę i tłuszcz. Wiem co mówię. Nie mówię, że z kreatyny nic nie zostaję, sam od czas do czasu używa i sobie chwalę. Popytaj kulturystów "czystych" i tych biorących jak to jest. Sam ćwiczyłem z mnóstwem osób wpierdalających SA, jak i tych jadących tylko na suplementach. Po wejściu na pewien poziom nie robi się po 10 kg masy rocznie tylko właśnie po 2-3.
Nie pierdolę. Nie mówię o 4 kg masy w rok (bo można zrobić i 20) tylko o czystym suchym mięśniu odliczając wodę i tłuszcz. Wiem co mówię. Nie mówię, że z kreatyny nic nie zostaję, sam od czas do czasu używa i sobie chwalę. Popytaj kulturystów "czystych" i tych biorących jak to jest. Sam ćwiczyłem z mnóstwem osób wpierdalających SA, jak i tych jadących tylko na suplementach. Po wejściu na pewien poziom nie robi się po 10 kg masy rocznie tylko właśnie po 2-3.
Im dalej od genetycznego optimum, tym trudniej wbić cokolwiek i trzeba się bardziej męczyć i/lub bardziej szprycować, żeby organizm w ogóle zgodził się na dodanie czegokolwiek do mięśni (prócz bólu, bo ból to chuj jeden z przyjemnością dodaje zawsze ).
Ja w jakieś dziesięć miesięcy zrobiłem 58 -> 74 czyli 16kg zwiększając swoją siłę dwu-trzykrotnie w zależności od tego, o których mięśniach mowa. Nie jest to więc woda, ergo da się. Teraz będzie dużo ciężej, już to czuję. Wcinam praktycznie non stop, a i tak mało, mało, mało...
Sam ćwiczę,interesuję się coś tam biorę od czasu do czasu i też ćwiczę z ludźmi i wiem,widzę co się dzieje z nimi i tez wiem o czym mówię, zapomniałeś dodać tego ostatniego zdania, jak osiągniesz jakiś pułap to idzie po 2-3 kg ale z początku idzie w chu więcej i żadnego tłuszczu i wody wszystko zależy od diety,treningu,regeneracji no i oczywiście od urozmaicenia treningów, zmian w nich itd No i najważniejszego co chcesz osiągnąć.
Haha zaczynają sie hasła na poziomie @bloodwar, skąd wiesz czy brał koksy? I jeszcze jedno co to jest za miejsce koksownia? Chodzi Ci o skład węgla? Głupie pierdolenie siedź przed kompem całe życie, a całe życie będziesz tak pierdolić o ludziach którzy ciężko pracują na swój sukces. Sukces, którego prawdopodobnie nigdy nie osiągniesz ;]
Primo takiej sylwetki nie da się osiągnąć bez wspomagaczy, nawet ćwicząc 20 lat. On zrobił to w ok 5 lat. Nie znasz się ani trochę i pierdolisz farmazony. Poćwicz parę lat na siłowni, czytaj i później wygłaszaj swoje teorie.
Nie widzę sensu wstawienia tego filmiku... No chyba, że to jest jedyny człowiek na ziemi z lepszą sylwetką- ale przeciez takich przypadków jest od zajebania...
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.Ogromny szacunek dla oby dwóch. Osoby obeznane w temacie wiedzą jak cholernie ciężkie jest osiągnięcie takiej sylwetki. Szkoda, że większość ludzi widzi w nich tylko "koksiarzy", a nie widzą np. OGROMNEJ wytrwałości jaką posiadają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów