Pierwszy program: opasła z nieróbstwa żydówka gesler poniża uczciwie pracujących Polaków.
Drugi program: Najsłabsze ogniwo: niedoruchana żydówka szydzi z ludzi nie posiadających wiedzy zbytecznej.
.
He, he... Akurat Gessler z domu jest Ikonowicz. To już prędzej Rosjanka.
A za cynk na Szczukę dziękuję. Zrobiłem mały research i okazało się, że pochodzi ona z takich Żydów, o jakich chujki-naziści z tego portalu nie chcą słyszeć.
Jej dziadek Winawer był w legionach Piłsudskiego, a za Stalina bronił Polaków w procesach politycznych. M.in Moczarskiego:
pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Winawer
He, he... Akurat Gessler z domu jest Ikonowicz.
O ojcu (Mirosław Ikonowicz) wiadomo, że był agentem SB i PRL owskim dziennikarzem, z resztą jako dziennikarz musiał być w partii i musiał działać na rzecz zniewolenia.
O ojcu (Mirosław Ikonowicz) wiadomo, że był agentem SB i PRL owskim dziennikarzem, z resztą jako dziennikarz musiał być w partii i musiał działać na rzecz zniewolenia.
Piwo trochę z zaspania ci postawiłem, ale prawdę mówisz. Ojciec podpisał współpracę.
Niemniej zgodzisz się, że jest różnica między agentem a Żydem. Bycie Żydem to fakt neutralny, bycie agentem - kurewstwo.
Inny problem to to, czy dzieci mają odpowiadać za przewiny rodziców.
Gessler na tyle sobie nagrabiła sama, będąc zafaflunionym głupim spaślakiem, że na prawdę nie trzeba krytykować jej, odwołując się do historii rodziny. Sama w sobie jest denna. Ale to ta denność ją wylansowała w oczach dennego społeczeństwa, a nie tatuś dogorywający w jakimś niszowym "Przeglądzie" z zerowym nakładem i zerowym wpływem nawet w SLD.
Była niedawno afera , że mieli grubej sprawę załozyć , bo przyjechała do pewnej restauracji , która po jej wizycie upadła , a po miesiącu od jej wizyty przyszedł rachunek na 100 tys zł ,dość głośno o tym było
Source or didn`t happen.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów