Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dalej wierzycie w teatr dla ciemnego ludu gojów? Kamiński i Wąsik to siedzą, tak jak Siara i Wąski w "Kilerze", Piją bourbona z Tuskiem w mariocie i myślą jak tu jeszcze bardziej podkręcić wojnę polsko-polską. Jutro ich podmienią i się będą dalej śmiać z poliniaczków, że się dają doić jak krowy....
jak głodówke ogłosili ! hahaha bo są osrani w chuj
Druga sorawa- zbiórka kasy na dzieciaczki tyvh kurew? Buahaha... przecież nie kto inny jak Minister Zero buńczucznie zapowiadał, że więźniowie mają zapierdalać i zarabiać na siebie a nie pasożytować. Więc pan kamiński z wąsikiem pójdą ma więzienną stołówkę, będą wstawać o 3 w nocy żeby obrać ziemniaczki dla reszty 800 osobowej, i zarobią w końcu uczciwie jakieś 600 zł na miesiąc.
ale co ty pierdolisz? Jaka niesprawiedliwość? Że skazano dwóch przestępców i zgodnie z wyrokiem idą prawomocnie pierdzieć w pasiak za swoje przestępstwa? Przekroczyli uprawnienia, podrabiali podpisy, przebierali drabów za funkcjonariuszy CBA no kurwa jaka niesprawiedliwość pytam jeszcze raz?
Jeśli już dajemy przyzwolenie na olewanie decyzji demokratycznie wybranych władz (ułaskawienie tych dwóch przez Dudę) to idziemy w kierunku anarchii. Ten sąd jest ok bo wydaje w nim wyrok syn szefowej biura poselskiego ministra MSWiA, a ten nie bo sędziego nie znam? Rozumiem, że jak prezydentem będzie ktoś z PO to jego też można będzie olewać "bo to nie mój prezydent"?
Jak Kwaśniewski ułaskawił Kalisza i Sobotkę tuż przed końcem kadencji to nikt dziś nie kwestionuje tych decyzji i panowie dzielnie dalej obrastają tłuszczem za nasze pieniądze. Hipokryzja czy głupota?
"Jeśli już dajemy przyzwolenie na olewanie decyzji demokratycznie wybranych władz (ułaskawienie tych dwóch przez Dudę) to idziemy w kierunku anarchii.
Na tym właśnie opiera się PIS. kłamstwa i manipulacje. prezydent mógł ich dzisiaj ułaskawić i wyszliby na wolnosć po 15 minutach. im zależy jednak na cyrku i tworzeniu bohaterów, więc Duda wysłął wniosek do sądu, co jest zupełnie inną procedurą i może zająć miesiące.
ciezko mi nie napisac czegos poza tym ze dzieje sie teraz wielka niesprawiedliwosc a wszyscy co krzyczeli deokracja i konstytucja jakos sa podejzanie cicho, obluda tych ludzi jest poprostu nie do opisania
Weź Ty kurde ten Szczecin z nicka skasuj bo wstyd porządnemu miastu przynosisz.
Weźcie kurwa bo to żałosne jest co Tusk i kiepownia teraz robią. Oni stracą władze i co, pis będzie mógł to samo robić? Przyjedzie do mazurka i powie ze kłamał na antenie i trzeba go zamknąć
A zresztą, piszę na gowno portalu gdzie ludzie się zachwycają jak idf zabije człowieka i popelnia kolejną zbrodnie....
ale co ty pierdolisz? Jaka niesprawiedliwość? Że skazano dwóch przestępców i zgodnie z wyrokiem idą prawomocnie pierdzieć w pasiak za swoje przestępstwa? Przekroczyli uprawnienia, podrabiali podpisy, przebierali drabów za funkcjonariuszy CBA no kurwa jaka niesprawiedliwość pytam jeszcze raz?
Sprostuje Twoja wypowiedź... Akcja CBA była legalna i przyklepanej przez prokuratora... a więc o co chodzi?
1)Nagrywanie przez funkcjonariusza rozmowy z ewentualnym łapuwkarzem w pokoju hotelowym... Sam podsłuch nielegalny nie był - aczkolwiek przekroczeniem uprawnień było miejsce - pokój hotelowy. Ten sam tajniak mógł nagrywać na dworze i byłoby ok.
2)Podrabianie/tworzenie dokumentów tajniaka - sąd stwierdził że takimi sprawami powinno się zająć ABW gdyż CBA co prawda mogła akcje prowadzić ale dokumentów sama nie mogła fingować.
To tyle jeśli chodzi o udowodnione przez sąd zarzuty - cała reszta upadła...
Juz nie wspominam o tym jacy sędziowie wydawali wyroki w tych sprawach i że byli ścisłej bądź mniej ścisłej powiązani z PO/KO.
JA PISOWCEM NIE JESTEM - OD ZAWSZE GLOSUJE BARDZIEJ W PRAWA STRONE GDYZ PIS DLA MNIE TO PRZEBIERANCY - ALE AFERA Z KAMINSKIM I WASIKIEM NIE MA NIC WSPOLNEGO ZE SPRAWIEDLIWOSCIA... TO AKCJA CZYSTO POLITYCZNA - I WIE O TYM KAZDY KOMU NIENAWISC NIE ZASLONIL OCZU.
pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów