Kto?
Twoja stara.
W szkołę kamieniami rzucałeś?
;>>>
ciezko mi nie napisac czegos poza tym ze dzieje sie teraz wielka niesprawiedliwosc a wszyscy co krzyczeli deokracja i konstytucja jakos sa podejzanie cicho, obluda tych ludzi jest poprostu nie do opisania
ale co ty pierdolisz? Jaka niesprawiedliwość? Że skazano dwóch przestępców i zgodnie z wyrokiem idą prawomocnie pierdzieć w pasiak za swoje przestępstwa? Przekroczyli uprawnienia, podrabiali podpisy, przebierali drabów za funkcjonariuszy CBA no kurwa jaka niesprawiedliwość pytam jeszcze raz?
Ale wiecie że on siedzi za coś co było 16 lat temu, a i tak wszyscy myślą że za ostatnie 8 lat..
Oni to mają w dupie, to taki swego rodzaju Kalizm: Kali ukraść krowa, dobrze, ukraść krowę Kalemu - źle.
ciezko mi nie napisac czegos poza tym ze dzieje sie teraz wielka niesprawiedliwosc a wszyscy co krzyczeli deokracja i konstytucja jakos sa podejzanie cicho, obluda tych ludzi jest poprostu nie do opisania
chyba cię pojebało gościu ! idz zrób laske jarkowi
Oni to mają w dupie, to taki swego rodzaju Kalizm: Kali ukraść krowa, dobrze, ukraść krowę Kalemu - źle.
Kali ukradł to kali złodziej a chuj to mnie interesuje czy zrobił to wczoraj czy 10 lat temu. Nie odsiedział to posiedzi
Kali ukradł to kali złodziej a chuj to mnie interesuje czy zrobił to wczoraj czy 10 lat temu. Nie odsiedział to posiedzi
Dla Ciebie i dla mnie tak, ale dla polityków i ich popleczników nie, oni interpretują prawo i przepisy, każdy po swojemu. Pamiętaj o Kargulach i Pawlakach - "sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów