18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
To video na kwalifikacje do zawodow - NIEMCY. Zapraszam do obejrzenia tego filmiku i jesli komus sie nie chce lub nie ma pieniedzy na silownie - naklaniam do cwiczen z wlasna masa ciala. Jezeli chodzi o nogi to osoby, ktore chca miec dobre nogi moga tez je cwiczyc, ja tego nie robie bo mam inne priorytety. STREET WORKOUT !
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
C................x 2016-02-27, 21:00 55
Wrzucił film który w tytule ma "Bez siłowni"... Pokazał faceta ćwiczącego na siłowni...
Zgłoś
Akki11 2016-02-27, 21:39
Co jak co, ale rodakowi za to piwo trzeba. Chciałbym tak móc, ale teraz zamiast zapierdalać siedzę przed kompem. Od jutra do roboty! Może nie do takiego poziomu, ale zawsze coś!
Zgłoś
Dzisiaj 2016-02-27, 21:51
Frajer... w czasie jak on cwiczyl ja galem w call of duty... zartuje - piwko
Zgłoś
jjjkkkfff 2016-02-27, 21:59 13
Dzisiaj napisał/a:

Frajer... w czasie jak on cwiczyl ja galem w call of duty... zartuje - piwko

No wiemy, wiemy, że żartowałeś. Tak naprawdę siedziałeś na hardzie i szukałeś bab z kutasami.
Zgłoś
NieLubieWas 2016-02-27, 22:23 3
Kura skombinuj koszulke sadistic.pl i powodzenia w Zjednoczonych Emiratach Niemieckich
Zgłoś
3afro3 2016-02-27, 22:45 6
Nie ćwiczysz nóg bo masz inne priorytety? Jak ich szybko nie zmienisz to możesz tu dodać swoje zdjęcie
Zgłoś
OjciecStiflera 2016-02-27, 22:56
O jebany, tylko te leginsy.
Zgłoś
sooortiero 2016-02-28, 0:41 2
3 Lata cwiczylem na placach zabaw i drazku przed szkola, tutaj na sali cwicze pol roku, nie wykorzystuje zadnych ciezarow wolnych, jedynie drazki, ziemi i porecze, wszystko to mozna sobie samemu zrobic lub znalezc gdzies na powietrzu
Zgłoś
odgrujahad 2016-02-28, 2:15 6
Nie no kurde, serio. Sa - di - stic. Sadistic. Nie www.streetworkout.wtf.com. Nie czepaiłbym się gdyby było ciekawe, interesujące itp. ale kurde 90% użytkowników tego "forum" nie ruszy dupy do ćwiczeń nawet jeśli co drugi post będzie o zdrowym trybie życia/ćwiczeniach bez siłowni. Srsly - posty o ćwiczeniu -> forum kulturystów.
Zgłoś
wheresally 2016-02-28, 4:21
A mnie takie coś dobija co najwyżej. Sam ćwiczę już 5 miesiąc i gówno z tego mam . Może zrobię kilka pompek więcej co najwyżej ale jak widzę że ktoś po zaledwie 3 latach robi takie rzeczy to sie odechciewa serio
Zgłoś
miekki_mokasyn 2016-02-28, 5:12
kurwysyn!!!!
Zgłoś
lapps 2016-02-28, 7:24 1
kolejny gimnastyk myslacy, ze bedzie fajny jak sie nazwie
strituorkauterem

Cytat:

Gimnastyka (grec. γυμναστική gymnastike trening sportowy od gymnos nagi) jest dyscypliną sportową, wywodzącą się ze starożytnej Grecji, w ramach której zawodnicy wykonują specjalne układy, z wykorzystaniem różnych sprzętów. Gimnastyka może być uprawiana zarówno przez kobiety, jak i mężczyzn.

dorzuc pusta glowe, troche przeplaconych ciuszkow, kilka lajkow na fejsie i masz strituorkautera...
Zgłoś
Tafariel 2016-02-28, 8:02
Ale żeby to obejrzeć to wystarczy włączyć jakikolwiek jego filmik bo na każdym jest to samo...
Zgłoś
werewolfer 2016-02-28, 8:07
Wszystko jest fajnie, tylko ten chłopak wrzuca ten filmik tutaj juz chyba 5 czy 6 raz. Sam pisalem pod nim komenty jak byl wrzucany ostatnio. Zajeżdza to jakas reklamą, albo chce na sile pokazac ze ten sport rozni sie czyms od akrobatyki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem