To video na kwalifikacje do zawodow - NIEMCY. Zapraszam do obejrzenia tego filmiku i jesli komus sie nie chce lub nie ma pieniedzy na silownie - naklaniam do cwiczen z wlasna masa ciala. Jezeli chodzi o nogi to osoby, ktore chca miec dobre nogi moga tez je cwiczyc, ja tego nie robie bo mam inne priorytety. STREET WORKOUT !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wrzucił film który w tytule ma "Bez siłowni"... Pokazał faceta ćwiczącego na siłowni...
Co jak co, ale rodakowi za to piwo trzeba. Chciałbym tak móc, ale teraz zamiast zapierdalać siedzę przed kompem. Od jutra do roboty! Może nie do takiego poziomu, ale zawsze coś!
Frajer... w czasie jak on cwiczyl ja galem w call of duty... zartuje - piwko
Dzisiaj napisał/a:
Frajer... w czasie jak on cwiczyl ja galem w call of duty... zartuje - piwko
No wiemy, wiemy, że żartowałeś. Tak naprawdę siedziałeś na hardzie i szukałeś bab z kutasami.
Kura skombinuj koszulke sadistic.pl i powodzenia w Zjednoczonych Emiratach Niemieckich
Nie ćwiczysz nóg bo masz inne priorytety? Jak ich szybko nie zmienisz to możesz tu dodać swoje zdjęcie
O jebany, tylko te leginsy.
3 Lata cwiczylem na placach zabaw i drazku przed szkola, tutaj na sali cwicze pol roku, nie wykorzystuje zadnych ciezarow wolnych, jedynie drazki, ziemi i porecze, wszystko to mozna sobie samemu zrobic lub znalezc gdzies na powietrzu
Nie no kurde, serio. Sa - di - stic. Sadistic. Nie www.streetworkout.wtf.com. Nie czepaiłbym się gdyby było ciekawe, interesujące itp. ale kurde 90% użytkowników tego "forum" nie ruszy dupy do ćwiczeń nawet jeśli co drugi post będzie o zdrowym trybie życia/ćwiczeniach bez siłowni. Srsly - posty o ćwiczeniu -> forum kulturystów.
A mnie takie coś dobija co najwyżej. Sam ćwiczę już 5 miesiąc i gówno z tego mam . Może zrobię kilka pompek więcej co najwyżej ale jak widzę że ktoś po zaledwie 3 latach robi takie rzeczy to sie odechciewa serio
kurwysyn!!!!
kolejny gimnastyk myslacy, ze bedzie fajny jak sie nazwie
strituorkauterem
dorzuc pusta glowe, troche przeplaconych ciuszkow, kilka lajkow na fejsie i masz strituorkautera...
strituorkauterem
Cytat:
Gimnastyka (grec. γυμναστική gymnastike trening sportowy od gymnos nagi) jest dyscypliną sportową, wywodzącą się ze starożytnej Grecji, w ramach której zawodnicy wykonują specjalne układy, z wykorzystaniem różnych sprzętów. Gimnastyka może być uprawiana zarówno przez kobiety, jak i mężczyzn.
dorzuc pusta glowe, troche przeplaconych ciuszkow, kilka lajkow na fejsie i masz strituorkautera...
Ale żeby to obejrzeć to wystarczy włączyć jakikolwiek jego filmik bo na każdym jest to samo...
Wszystko jest fajnie, tylko ten chłopak wrzuca ten filmik tutaj juz chyba 5 czy 6 raz. Sam pisalem pod nim komenty jak byl wrzucany ostatnio. Zajeżdza to jakas reklamą, albo chce na sile pokazac ze ten sport rozni sie czyms od akrobatyki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów