📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jest tego więcej. Autorytety kurwa jego mać.
nie wiem jak jest u Was, ale żadna z tych osób nie jest moim idolem ;p moim idolem jest Jan Paweł II- na serio pozdrawiam
Ehhh...To, że ich rodzina ma jakies powiązania z władzami komunistycznymi nie oznacza już, że ich dzieci pójdą w ich ślady...w końcu wtedy były inne czasy, było wielu funkcjonariuszy SB, itp. itd...ale co ja tam wiem
zielonyyoo napisał/a:
nie wiem jak jest u Was, ale żadna z tych osób nie jest moim idolem ;p moim idolem jest Jan Paweł II- na serio pozdrawiam
Jaja sobie robisz, przeciez on juz nie zyje
Quazath napisał/a:
Ehhh...To, że ich rodzina ma jakies powiązania z władzami komunistycznymi nie oznacza już, że ich dzieci pójdą w ich ślady...w końcu wtedy były inne czasy, było wielu funkcjonariuszy SB, itp. itd...ale co ja tam wiem
Mówisz jak byś sam był potomkiem funkcjonariusza SB .
Czy to ,że moja matka ma duże cycki oznacza ,że ja też je będę miała? Niestety nie. I tak może być w przypadku powyżej dziecko SB-ka może być dziś działaczem ONR-u. Dziękuję
Zielka napisał/a:
Czy to ,że moja matka ma duże cycki oznacza ,że ja też je będę miała? Niestety nie. I tak może być w przypadku powyżej dziecko SB-ka może być dziś działaczem ONR-u. Dziękuję
skoro nie masz dużych cycków to się nie odzywaj. Móc być, a być to różnica.
Widzę dziedziczenie kar za rodziców, jak za starej dobrej komuny czy rozbiorów Polski. Co ma piernik do wiatraka. (i nie dzieciaczki, nie jestem za lewicą) Jeśli są na nich dowody,że współpracowali za komuny to wyjebać ze stołków dożywotnio, a jak tylko mają ponosić winę za grzechy rodziców to jest to zwykła nagonka.
Druga sprawa, że jak nie chcecie by Wasze dzieci oglądały takiego czy innego oszołoma w telewizji, to mu tego nie puszczajcie. Ewentualnie wytłumaczcie, że autorytet z nich żaden i pokażcie takich, którzy Wam imponują.
Druga sprawa, że jak nie chcecie by Wasze dzieci oglądały takiego czy innego oszołoma w telewizji, to mu tego nie puszczajcie. Ewentualnie wytłumaczcie, że autorytet z nich żaden i pokażcie takich, którzy Wam imponują.
jacek197 napisał/a:
Ty też nie masz nie? Czaisz, co chcę Ci powiedzieć?skoro nie masz dużych cycków to się nie odzywaj. Móc być, a być to różnica.
Ale ja nie o tym, a o tym:
Cytat:
Już wiem czemu lewica (z zwłaszcza pedalstwo) tak tęskni za komuną. Tam technika tak wysoko stała, że geje mogli mieć dzieci, nie to co dzisiaj, invitra jakieś, srakieś...Magda Gesler - córka AGENTA SB i PRLowskiego dziennikarza
Moim idolem jest BongMan, człowiek-susza(rka), mistrz żartu po którym masz ochotę wypić litr płynów i tydzień siedzieć w wannie pełnej wody.
ooip napisał/a:
po znajomosci starych kurwy robia kariere
Całe szczęście że Twoi starzy nie mieli znajomości, także nie musimy Cię oglądać w tv.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów