W mediach społecznościowych pojawiła się burza związana z represjonowaniem przez policję w Hadze protestujących w ten weekend. Policjant z nagrania nadal pełni służbę.
W mediach społecznościowych pojawiła się burza związana z represjonowaniem przez policję w Hadze protestujących w ten weekend. Policjant z nagrania nadal pełni służbę.
Policjant kopie w głowę (0:21) demonstrującego przeciw pandemicznym obostrzeniom w Holandii.
widocznie pracodawca czyli rząd go upoważnił
Pomimo tego co napisałem wielu jest tam normalnych którzy strasznie męczą się że muszą spełniać polecenia pancia. Niestety ci z filmiku to typowe kurwy ewidentnie lubią swoją robotę. Smutnie tam mają na zachodzie XD jakoś nie pali mi się żeby ich odwiedzać. Wolę nasz lokalny covid, można mieć na wszystko wyjebane.
Jak kopał czarnego to nie widzę problemu
Jak kopał kopanego, to ja też nie widzę problemu
PRA-WO-RZĄD-NOŚĆ ! KON-STY-TU-CJA! a nie czekaj, to postępowa europa, nie mamy przypadkiem uczyć się od nich demokracji, poszanowania prawa i jeszcze jakichś frazesów?
Dokładnie, a teraz wyobraźmy sobie, że to dzieje się w Polsce
Pracowałem 8 lat w urzędzie kontrolnym od którego przychodzili czasem policjanci. Jak zostajesz psem to jesteś na smyczy i masz właściciela. Nic nie mogą zrobić, nic. Są debilami bo pchają się do policji i momentalnie jeśli byli porządni muszą o tym zapomnieć. Właściciele piesków, komendanci, mają nad nimi taką kontrolę że trzeba naprawdę się po prostu słuchać. Jak wyjebią cię z policji jesteś skończony, po tym to tylko ochrona w biedronce albo inne żałosne posadki zostają.
Pomimo tego co napisałem wielu jest tam normalnych którzy strasznie męczą się że muszą spełniać polecenia pancia. Niestety ci z filmiku to typowe kurwy ewidentnie lubią swoją robotę. Smutnie tam mają na zachodzie XD jakoś nie pali mi się żeby ich odwiedzać. Wolę nasz lokalny covid, można mieć na wszystko wyjebane.
i co z tego? UB, SS, policja, covidioci... i co z tego jeszcze raz się pytam? właśnie o to chodzi żeby tracili pracę tacy ludzie głąbie
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów