18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
POLISH ARMY 2013
dirtysanchez • 2013-01-11, 13:45
"W ciągu ostatniej dekady, Polska rozpoczęła proces modernizacji wojska Polskiego. Aspekt ten stał się moją główną inspiracją do tworzenia krótkiego montażu, który ukazuje zmiany zachodzące w wojsku Polskim. Film ten przedstawia żołnierzy Polskich, ich uzbrojenie oraz ćwiczenia zarówno w Polsce jak i poza granicami państwa. Ten krótki film zawiera także zdjęcia wojska Polskiego ze wspólnych manewrów oraz operacji wraz ze swoimi sojusznikami z NATO, a także najnowszą technologię i wyposażenie produkowane przez Polski przemysł zbrojeniowy."

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dildowagins 2013-01-11, 21:11 2
Aragon1988 napisał/a:

Widzę, że ktoś tu zapomniał o Art. 5 Traktatu Waszyngtońskiego (NATO). Tłumacząc na twój prymitywny język - jeśli ruscy spróbują nas rozjebać to NATO spuści im wpierdol, inaczej będzie siara i wstyd na cały świat. Kaczor? Ani lepszy ani gorszy, tak samo jak Tusk - historyk, babrał się w przeszłości i wszystkich sądził, rozpamiętywał.

zaiste.... NATO nam tak pomożę jak Francuziki z Angolami podczas IIWŚ..... Umiesz liczyć... licz na siebie.
Zgłoś
Aragon1988 2013-01-11, 21:27 2
Libertinus napisał/a:

zaiste.... NATO nam tak pomożę jak Francuziki z Angolami podczas IIWŚ..... Umiesz liczyć... licz na siebie.

Co za durny i dresiarski tekst. Nie zdajesz sobie spraw jaki by to wywołało zamęt. NATO i UE nie mogłyby nie zareagować. To byłaby kompromitacja obu tych organizacji...
Zgłoś
motoguru 2013-01-11, 21:27 2
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Na chuj wrzucać takie propagandowe gówno dla lemingów. Przecież każdy, kto choć trochę interesuję się tą tematyką wie, że rudy rozjebał armię. Tak kurwa RUDY. Nie Kaczyński. Tak, kurwa, wina rudego! Od 5 lat armia się kurczy, a niewygodni oficerowie "popełniają samobójstwa". I co do straszenia wojną z Rosją za Kaczora...to macie rację, kaszub wojnie zapobiega skutecznie, jeszcze 5 lat rozjebywania armii w wykonaniu Przestępczej Organizacji i inkorporacja Polski do Federacji Rosyjskiej przebiegnie bezkrwawo. Kreml ogłosi włączenie naszego terytorium do Rosji, a na sejmie rozbiorowym zostanie to zatwierdzone głosami zdrajców z peło. A tv, wiadomo która, ogłosi kolejny sukces słońca peru

Miałem okazje spotkać się z kolesiem, który jest zapaleńcem PiS - spod Łodzi zapierdala do warszawy 11tego na marsze etc. Prawie nas zabił, bo twierdził, że Polska to musi być silny militarnie kraj, bo inaczej to my gówno znaczymy, dobrze, że noży nie było w okolicy, bo mógłbym nie pisać. Armia to worek bez dna ( sprawdź sobie wydatki USA czy podobnych ). Lepiej tą kasę póki co wrzucić w gdziekolwiek indziej - szkolnictwo, służba zdrowia, whatever. Gdy już będziemy potęgą gospodarczą ( co ja piszę ? ), to można to udowodnić swoją armią, nie w drugą stronę, jak robi to korea. Więc jakie "peło" by nie było, jebać PiS!
Zgłoś
krzysztof6666 2013-01-11, 21:49
jebać peło jebać pis , smutnie się to czyta , szczególnie o nato i ue że muszą nas bronić , ue ma kryzys nato chujowo funkcjonuje , równie dobrze pomoc mogła by polegać na mediowaniu przez kilka tygodni po których wrazie nie wycofania wojsk ,,rassiji'' zostały by podjęte zdecydowane akcje , wrazie wycofania sankcje gospodarcze , polska chory kraj :/
Zgłoś
o................i 2013-01-11, 21:51 2
Aragon1988 napisał/a:

Co za durny i dresiarski tekst. Nie zdajesz sobie spraw jaki by to wywołało zamęt. NATO i UE nie mogłyby nie zareagować. To byłaby kompromitacja obu tych organizacji...

hahaha, to co zrobili francuzi w 39? dbali o swoj prestiz? hahahaha

motoguru napisał/a:

Miałem okazje spotkać się z kolesiem, który jest zapaleńcem PiS - spod Łodzi zapie**ala do warszawy 11tego na marsze etc. Prawie nas zabił, bo twierdził, że Polska to musi być silny militarnie kraj, bo inaczej to my gówno znaczymy, dobrze, że noży nie było w okolicy, bo mógłbym nie pisać. Armia to worek bez dna ( sprawdź sobie wydatki USA czy podobnych ). Lepiej tą kasę póki co wrzucić w gdziekolwiek indziej - szkolnictwo, służba zdrowia, whatever. Gdy już będziemy potęgą gospodarczą ( co ja piszę ? ), to można to udowodnić swoją armią, nie w drugą stronę, jak robi to korea. Więc jakie "peło" by nie było, j***ć PiS!

no tak, bo peło dba o rozwoj gospodarczy. typowy leming, ciemny i w chuj naiwny. Rudy rozjebał stocznie, finanse, przemysł gospodarkę i armię. Teraz wzięli się za rolnictwo. Chętnie bym ci przyznał racje, gdyby faktycznie teraz gospodarka rozkwitała, bo w końcu 7 rok trwa ten cud. Ale chuj, gospodarka leży i kwiczy, armia też. dawaj, opowiadaj w jakie jeszcze bajeczki wierzysz, będzie niezly ubaw
Zgłoś
Dudzio 2013-01-11, 21:56
zapewne komus sie przyda: Three Days Grace - Animal I Have Become
Zgłoś
p................6 2013-01-11, 21:57
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Na chuj wrzucać takie propagandowe gówno dla lemingów. Przecież każdy, kto choć trochę interesuję się tą tematyką wie, że rudy rozjebał armię. Tak kurwa RUDY. Nie Kaczyński. Tak, kurwa, wina rudego! Od 5 lat armia się kurczy, a niewygodni oficerowie "popełniają samobójstwa". I co do straszenia wojną z Rosją za Kaczora...to macie rację, kaszub wojnie zapobiega skutecznie, jeszcze 5 lat rozjebywania armii w wykonaniu Przestępczej Organizacji i inkorporacja Polski do Federacji Rosyjskiej przebiegnie bezkrwawo. Kreml ogłosi włączenie naszego terytorium do Rosji, a na sejmie rozbiorowym zostanie to zatwierdzone głosami zdrajców z peło. A tv, wiadomo która, ogłosi kolejny sukces słońca peru

niesamowity jestes poklony dla twojej wybitnej wiedzy;]

tu sa sami na hardzie militarysci ktorzy co ciekawe siedza w cywilu jedyna ich dzialalnosc zwazana z wojskiem to ogladanie filmow na youtube powinnismy pewno jak za komuny miec w wojsku 400 tysiecy w kazdym miescie dywizje wtedy bylibysmy potega ze hohoho ;]
Zgłoś
m................d 2013-01-11, 22:25
jaahqubel to oszołom, nie zwracać uwagi!
Zgłoś
Kretmen 2013-01-11, 22:35 2
Obczajcie wszystkie jego komentarze. On jako ten jedyny Polak z krwi i kości zawistny, mściwy, nie tolerujący innej myśli politycznej niż swojej, z kompleksami, wywołanymi pewnie wyjebaniem z roboty z powodu restrukturyzacji za rządów rudego obraża każdego na tym portalu mającego choć inne zdanie niż on. POpleczników nazywa lemingami bo twierdzi, że społeczeństwo jest ogłupiane (hmmmm. podobne hasła głosiła bolszewicka opozycja przed rewolucją październikową, nsdap przed dojściem do władzy) a jeśli jemu ktoś zasugerowałby, że jego radykalizm polityczny wypływa z ogłupienia propagandowego zjadł by on tą osobę żywcem posługując się pseudo-inteligenckim językiem którego sam do końca nie rozumie...

Tak właściwie to patrząc na liczbę jego ostrzeżeń, które w większości wynikają z łamania tego samego punktu regulaminu, dziwię się, że jeszcze nie został stąd wyjebany ...
Zgłoś
o................i 2013-01-11, 23:01
Kretmen napisał/a:

Obczajcie wszystkie jego komentarze. On jako ten jedyny Polak z krwi i kości zawistny, mściwy, nie tolerujący innej myśli politycznej niż swojej, z kompleksami, wywołanymi pewnie wyj***niem z roboty z powodu restrukturyzacji za rządów rudego obraża każdego na tym portalu mającego choć inne zdanie niż on. POpleczników nazywa lemingami bo twierdzi, że społeczeństwo jest ogłupiane (hmmmm. podobne hasła głosiła bolszewicka opozycja przed rewolucją październikową, nsdap przed dojściem do władzy) a jeśli jemu ktoś zasugerowałby, że jego radykalizm polityczny wypływa z ogłupienia propagandowego zjadł by on tą osobę żywcem posługując się pseudo-inteligenckim językiem którego sam do końca nie rozumie...

Tak właściwie to patrząc na liczbę jego ostrzeżeń, które w większości wynikają z łamania tego samego punktu regulaminu, dziwię się, że jeszcze nie został stąd wyj***ny ...

a nie chce mi się gadać z idiotą
Zgłoś
Kretmen 2013-01-11, 23:05 2
@up

Prawdziwie wyczerpująca odpowiedź, świetne argumenty, błysk intelektu. Nie dam rady, przegrałem dyskusję. Przepraszam za wszystko co wcześniej powiedziałem
Zgłoś
azerbejdzanification 2013-01-11, 23:43
Polska Armia potrzebuje modernizacji,ale ideologicznej i kadrowej. Bo ten komunistyczny beton co nią rządzi chłepcze kasę jak dziwka sperme.
Nie mówię tu o zwykłych żołnierzach.Dla nich Chwała i Cześć za poświęcenie i walkę, i mimo tego gnoju który nimi rządzi, wykonują rozkazy.
Zgłoś
anonymousm 2013-01-12, 0:06 1
Ja-ah-qu-ub-el tak żarliwie i namiętnie kocha naszą biedną ojczyznę... Szkoda, że się marnuje w Internecie, na tym forum wśród bezczelnych lemingów. Jego mądrość powinna znaleźć pole do popisu w rzeczywistości. Już widzę oczami wyobraźni, jak (po spaleniu kilku lemingów i kurew) Wielka Wolska staje na nogi i stawia czoła wewnętrznym i zewnętrznym zagrożeniom. Armia rośnie i groźnieje, stocznie wodują nowe lotniskowce o napędzie super-hiper-wodorowym, nasz przemysł staje się najbardziej innowacyjny i konkurencyjny we wszechświecie, a to wszystko dzięki chłopcu z wiadomościami z gimnazjum i mentalnością rozpieszczonego dwunastolatka! Wstyd, Rudy, że sam tego nie dokonałeś.
Ja-ah-qu-ub-el Polskę zbaw!
Zgłoś
Aragon1988 2013-01-12, 0:14
Osobiście mam nadzieję, że Ja-ah-qu-ub-el to taki podły złośliwiec, udający tylko takiego zajadłego wszystkowiedzącego zarozumialca. W przeciwnym razie jest to cholernie smutne.
Zgłoś
Dusz 2013-01-12, 0:30 3
Pierdolicie że głowa boli, kurwa fakt jest taki że Nasza armia dzisiaj to gówno. Co z tego że żołnierze są waleczni i "swoje" potrafią, gówno znaczymy w europie pod względem armii i taka jest prawda. 100 tys. z czego kilka % stanowią urzędnicy, brak sprzętu, myśliwców etc. W razie czego cały wschód kraju zostaje w kilka godzin oddany praktycznie bez walki, a reszta to kwestia czasu. Kondony z sejmu spierdolą za granicę - i radźcie sobie sami. Nato ue i inne gówno warte organizacje pierdolnęły by przemówienie że "wyrażają niezadowolenie" z zaistniałej sytuacji a Nas zwykłych ludzi wrogowie rozjebywaliby pod każdą możliwą ścianą. Kibice czy narodowcy by walczyli ale gówno by to dało, sztachety na czołgi i samoloty? Jest chujnia w armii i realnie gówno mamy nie siłę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem