Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że ktoś tu zapomniał o Art. 5 Traktatu Waszyngtońskiego (NATO). Tłumacząc na twój prymitywny język - jeśli ruscy spróbują nas rozjebać to NATO spuści im wpierdol, inaczej będzie siara i wstyd na cały świat. Kaczor? Ani lepszy ani gorszy, tak samo jak Tusk - historyk, babrał się w przeszłości i wszystkich sądził, rozpamiętywał.
zaiste.... NATO nam tak pomożę jak Francuziki z Angolami podczas IIWŚ..... Umiesz liczyć... licz na siebie.
zaiste.... NATO nam tak pomożę jak Francuziki z Angolami podczas IIWŚ..... Umiesz liczyć... licz na siebie.
Co za durny i dresiarski tekst. Nie zdajesz sobie spraw jaki by to wywołało zamęt. NATO i UE nie mogłyby nie zareagować. To byłaby kompromitacja obu tych organizacji...
Na chuj wrzucać takie propagandowe gówno dla lemingów. Przecież każdy, kto choć trochę interesuję się tą tematyką wie, że rudy rozjebał armię. Tak kurwa RUDY. Nie Kaczyński. Tak, kurwa, wina rudego! Od 5 lat armia się kurczy, a niewygodni oficerowie "popełniają samobójstwa". I co do straszenia wojną z Rosją za Kaczora...to macie rację, kaszub wojnie zapobiega skutecznie, jeszcze 5 lat rozjebywania armii w wykonaniu Przestępczej Organizacji i inkorporacja Polski do Federacji Rosyjskiej przebiegnie bezkrwawo. Kreml ogłosi włączenie naszego terytorium do Rosji, a na sejmie rozbiorowym zostanie to zatwierdzone głosami zdrajców z peło. A tv, wiadomo która, ogłosi kolejny sukces słońca peru
Miałem okazje spotkać się z kolesiem, który jest zapaleńcem PiS - spod Łodzi zapierdala do warszawy 11tego na marsze etc. Prawie nas zabił, bo twierdził, że Polska to musi być silny militarnie kraj, bo inaczej to my gówno znaczymy, dobrze, że noży nie było w okolicy, bo mógłbym nie pisać. Armia to worek bez dna ( sprawdź sobie wydatki USA czy podobnych ). Lepiej tą kasę póki co wrzucić w gdziekolwiek indziej - szkolnictwo, służba zdrowia, whatever. Gdy już będziemy potęgą gospodarczą ( co ja piszę ? ), to można to udowodnić swoją armią, nie w drugą stronę, jak robi to korea. Więc jakie "peło" by nie było, jebać PiS!
Co za durny i dresiarski tekst. Nie zdajesz sobie spraw jaki by to wywołało zamęt. NATO i UE nie mogłyby nie zareagować. To byłaby kompromitacja obu tych organizacji...
hahaha, to co zrobili francuzi w 39? dbali o swoj prestiz? hahahaha
Miałem okazje spotkać się z kolesiem, który jest zapaleńcem PiS - spod Łodzi zapie**ala do warszawy 11tego na marsze etc. Prawie nas zabił, bo twierdził, że Polska to musi być silny militarnie kraj, bo inaczej to my gówno znaczymy, dobrze, że noży nie było w okolicy, bo mógłbym nie pisać. Armia to worek bez dna ( sprawdź sobie wydatki USA czy podobnych ). Lepiej tą kasę póki co wrzucić w gdziekolwiek indziej - szkolnictwo, służba zdrowia, whatever. Gdy już będziemy potęgą gospodarczą ( co ja piszę ? ), to można to udowodnić swoją armią, nie w drugą stronę, jak robi to korea. Więc jakie "peło" by nie było, j***ć PiS!
no tak, bo peło dba o rozwoj gospodarczy. typowy leming, ciemny i w chuj naiwny. Rudy rozjebał stocznie, finanse, przemysł gospodarkę i armię. Teraz wzięli się za rolnictwo. Chętnie bym ci przyznał racje, gdyby faktycznie teraz gospodarka rozkwitała, bo w końcu 7 rok trwa ten cud. Ale chuj, gospodarka leży i kwiczy, armia też. dawaj, opowiadaj w jakie jeszcze bajeczki wierzysz, będzie niezly ubaw
Na chuj wrzucać takie propagandowe gówno dla lemingów. Przecież każdy, kto choć trochę interesuję się tą tematyką wie, że rudy rozjebał armię. Tak kurwa RUDY. Nie Kaczyński. Tak, kurwa, wina rudego! Od 5 lat armia się kurczy, a niewygodni oficerowie "popełniają samobójstwa". I co do straszenia wojną z Rosją za Kaczora...to macie rację, kaszub wojnie zapobiega skutecznie, jeszcze 5 lat rozjebywania armii w wykonaniu Przestępczej Organizacji i inkorporacja Polski do Federacji Rosyjskiej przebiegnie bezkrwawo. Kreml ogłosi włączenie naszego terytorium do Rosji, a na sejmie rozbiorowym zostanie to zatwierdzone głosami zdrajców z peło. A tv, wiadomo która, ogłosi kolejny sukces słońca peru
niesamowity jestes poklony dla twojej wybitnej wiedzy;]
tu sa sami na hardzie militarysci ktorzy co ciekawe siedza w cywilu jedyna ich dzialalnosc zwazana z wojskiem to ogladanie filmow na youtube powinnismy pewno jak za komuny miec w wojsku 400 tysiecy w kazdym miescie dywizje wtedy bylibysmy potega ze hohoho ;]
Tak właściwie to patrząc na liczbę jego ostrzeżeń, które w większości wynikają z łamania tego samego punktu regulaminu, dziwię się, że jeszcze nie został stąd wyjebany ...
Obczajcie wszystkie jego komentarze. On jako ten jedyny Polak z krwi i kości zawistny, mściwy, nie tolerujący innej myśli politycznej niż swojej, z kompleksami, wywołanymi pewnie wyj***niem z roboty z powodu restrukturyzacji za rządów rudego obraża każdego na tym portalu mającego choć inne zdanie niż on. POpleczników nazywa lemingami bo twierdzi, że społeczeństwo jest ogłupiane (hmmmm. podobne hasła głosiła bolszewicka opozycja przed rewolucją październikową, nsdap przed dojściem do władzy) a jeśli jemu ktoś zasugerowałby, że jego radykalizm polityczny wypływa z ogłupienia propagandowego zjadł by on tą osobę żywcem posługując się pseudo-inteligenckim językiem którego sam do końca nie rozumie...
Tak właściwie to patrząc na liczbę jego ostrzeżeń, które w większości wynikają z łamania tego samego punktu regulaminu, dziwię się, że jeszcze nie został stąd wyj***ny ...
a nie chce mi się gadać z idiotą
Prawdziwie wyczerpująca odpowiedź, świetne argumenty, błysk intelektu. Nie dam rady, przegrałem dyskusję. Przepraszam za wszystko co wcześniej powiedziałem
Nie mówię tu o zwykłych żołnierzach.Dla nich Chwała i Cześć za poświęcenie i walkę, i mimo tego gnoju który nimi rządzi, wykonują rozkazy.
Ja-ah-qu-ub-el Polskę zbaw!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów