18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
POLISH ARMY 2013
dirtysanchez • 2013-01-11, 13:45
"W ciągu ostatniej dekady, Polska rozpoczęła proces modernizacji wojska Polskiego. Aspekt ten stał się moją główną inspiracją do tworzenia krótkiego montażu, który ukazuje zmiany zachodzące w wojsku Polskim. Film ten przedstawia żołnierzy Polskich, ich uzbrojenie oraz ćwiczenia zarówno w Polsce jak i poza granicami państwa. Ten krótki film zawiera także zdjęcia wojska Polskiego ze wspólnych manewrów oraz operacji wraz ze swoimi sojusznikami z NATO, a także najnowszą technologię i wyposażenie produkowane przez Polski przemysł zbrojeniowy."

Zgłoś
osiek92 2013-01-11, 13:50 10
Nawet kurwa Uganda ma tego więcej więc na chvj ten szum?
Zgłoś
profumo 2013-01-11, 13:52 2
A tam Uganda... nawet Sosnowiec ma więcej uzbrojenia.....
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-01-11, 14:21
Od kiedy to kurwa TVN sponsoruje polskie wojsko?

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
ostatni 2013-01-11, 14:27 63
Na chuj wrzucać takie propagandowe gówno dla lemingów. Przecież każdy, kto choć trochę interesuję się tą tematyką wie, że rudy rozjebał armię. Tak kurwa RUDY. Nie Kaczyński. Tak, kurwa, wina rudego! Od 5 lat armia się kurczy, a niewygodni oficerowie "popełniają samobójstwa". I co do straszenia wojną z Rosją za Kaczora...to macie rację, kaszub wojnie zapobiega skutecznie, jeszcze 5 lat rozjebywania armii w wykonaniu Przestępczej Organizacji i inkorporacja Polski do Federacji Rosyjskiej przebiegnie bezkrwawo. Kreml ogłosi włączenie naszego terytorium do Rosji, a na sejmie rozbiorowym zostanie to zatwierdzone głosami zdrajców z peło. A tv, wiadomo która, ogłosi kolejny sukces słońca peru
Zgłoś
Chupacabra 2013-01-11, 15:05 13
@Up

Smutna prawda. Choć te filmiki nt Polskiego wojska wyglądają efektownie, to niestety trzeba przyznać, że to zwykła propaganda. Przykładowa Rosja, czy choćby nawet Korea płn. rozbroiłaby Polskę w ciągu kilku dni, maksymalnie do 2 tygodni. Wiele szumu o nic.
Zgłoś
chrisonit 2013-01-11, 15:13 2
Piwko, za jedynych zatrudnianych przez państwo, którym się należy...
Zgłoś
bebzal 2013-01-11, 15:22 1
To zamiast się napinać zróbcie z naszej armii potęgę
Zgłoś
dirtysanchez 2013-01-11, 15:31
Nie wrzucam tu tego jako propagandy tylko wpadłem na ten filmik i uznałem, że większa ilość osób a nie tylko 330 (!!) osób to obejrzy, według mnie to jedna z tych rzeczy, które się nadają na publikację... Bez propagandy ; )
Zgłoś
Kriski 2013-01-11, 15:33 7
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

bla bla bla

Pierdolisz głupoty Ci powiem.
Byłem w wojsku jeszcze za Wałęsy i też pierdolili że jest źle i że to jego ( prezydenta Wałęsy ) Wina była.
Nie jest ważne kto rządzi, tylko kto rządzących wybiera a tym samym na co im pozwala.
Zgłoś
BulletRide 2013-01-11, 15:36
Ziutek, po raz kolejny zrobiłeś kawał dobrej roboty. Chwała Ci za to. Oglądam wszystkie Twoje filmy.
Zgłoś
ostatni 2013-01-11, 15:54 6
Kriski napisał/a:

pie**olisz głupoty Ci powiem.
Byłem w wojsku jeszcze za Wałęsy i też pie**olili że jest źle i że to jego ( prezydenta Wałęsy ) Wina była.
Nie jest ważne kto rządzi, tylko kto rządzących wybiera a tym samym na co im pozwala.

dobra zwijaj bambetle ćwierćmózgu. od razu widać, że jesteś z tych co głosują "przeciw kaczorowi"
Zgłoś
kufel01 2013-01-11, 17:25 4
Jak wam się ta propaganda nie podoba to wypierdalać na harda baby z kutasami oglądać. Propaganda to ukazywanie rzeczywistości taką jaka NIE jest a tu kolega zrobił film o sprzęcie i wojsku które na co dzień tak wygląda. Jakis sprzęt posiadamy ale dla błaznów z gimnazjum którzy moro znają tylko z callodduty to wszystko jest kłamstwem albo propagandą... 3/4 z was nawet koło koszar nie stała więc stulić pyski. A nasze wojsko powolutku zaczyna sie zbroić lepszy rydz niż nic. Wojsko zawodowe może liczyć nawet 50 tyś to nie jest aż tak istotne jak liczba rezerwistów i ludzi zdolnych do walki a tych mamy sporo.
Zgłoś
Kriski 2013-01-11, 17:35 7
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

dobra zwijaj bambetle ćwierćmózgu. od razu widać, że jesteś z tych co głosują "przeciw kaczorowi"

Ćwierćmózg Cię spłodził ( i pewny jestem że tego żałuje )
Nie głosuję na nikogo, polityka śmierdzi.
Zgłoś
SalvaCzoko 2013-01-11, 17:40 3
Propaganda? Dzieciuchy widziały wojsko polskie w "jak rozpętałem 2 wojne światową", głupie smoluchy. Nie macie pojęcia o armii, która broni waszych dup to stulcie ryj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów