Tym razem to Polska zaczyna rozbierać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znając ruskich to nie przyłączyli do Polski Obwód Kaliningradzki, tylko przyłączyli do Obwodu Kaliningradzkiego Polskę...
Ktoś im powiedział, że mogą sobie w rzyć wsadzić te k(r)urewstwa?
PS: część Prus Wschodnich otrzymaliśmy po 1945, więc nie ma co narzekać
PS: część Prus Wschodnich otrzymaliśmy po 1945, więc nie ma co narzekać
Prusy miały znaleźć się w granicach Rzeczypospolitej na mocy traktatów welawsko-bydgoskich, jak wiemy z historii zostaliśmy kolejny raz wyruchani... Kiedyś byliśmy potęgą, teraz nasze władze są poddańczymi psami "wielkiej" UE...
Gdzie ja mieszkam!
ciesze sie, nareszcie. apropo "kolejnych wpadek rosji" - nie lubie skurwieli, ale spróbujcie zrobić impreze dla np. 40 osób bez żadnej wpadki. trudno, albo nie da się. A teraz dla 40.000 (tyle pomieści stadion w Fischt) także , chuj im w dupę ale organizatorami są dobrymi
Rozbierac? Chyba po to zeby zaraz sie wypiac i dac dupy innym.
dorodnykurczak - da się, i to po jednogodzinnym przemyśleniu sprawy, widocznie jesteś ułomny... oni mieli na organizację igrzysk parę lat, kilkadziesiąt tysięcy (kilkaset? kilka milionów?) ludzi i jeszcze więcej hajsu, więc takie maniany jakie tam się wydarzają (albo wydarzały jeszcze przed otwarciem igrzysk) nie mają, kurwa mać, prawa bytu :v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów