18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Spod biedronki
SuchyHarry • 2023-04-16, 20:59
Osiedlowa biedronka, jakich wiele. Przy wejściu stoją dwa naprute żule i
nagabują wchodzących/wychodzących klientów o 2 złote. Większość ich ignoruje, co
potęguje w żulach wkurwienie, więc stają się jeszcze bardziej natarczywi w swych prośbach.
W pewnym momencie do sklepu zmierza nowobogacka baba w średnim wieku po której widać,
że jest dość majętna. Jeden z żuli zagaduje:
-Proszsz paani, dałaby pani jakie 2 zł...
-Nie mam.
-To po chuj pani tam lezie, jak pani jest biedna?

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
t................0 2023-04-16, 21:01
Poszła po DEJ!
Zgłoś
Halman 2023-04-16, 21:01 18
SuchyHarry, siusiu, piżamka, paciorek i spać, to naprawdę dobra rada...
Zgłoś
Clistwood 2023-04-16, 21:12
Halman napisał/a:

, siusiu, piżamka, paciorek i spać, to naprawdę dobra rada...

Czepiasz się tam. Dziś opowiadałem jeden z jego kawałów przy obiedzie- czasami mu się trafi dobry.
Zgłoś
Zbeer 2023-04-16, 21:27 1
U mnie w miejscowości mieli stały punkt przy Netto, gdzie był bankomat i tam też stawali. Jak podchodziłem po bankomatu stały tekst o "poratowaniu złotóweczką". Nauczyli się mnie ignorować po którymś razie, bo pytałem (w zależności czy już pobrałem kasę, czy jeszcze) "czy mają rozmienić ze stówki", albo czy "przyjmują płatność kartą".

Chuj wie, może teraz stoją z terminalem, dawno mnie w okolicy nie było.

Wiem, nieśmieszne, ale tak mi się przypomniało.
Zgłoś
Igorek95 2023-04-17, 0:41 3
Nieśmieszne, ale mnie to bardziej od żuli wkurwiają ostatnio te dzieciaki z pudełkami na kasę na chore dzieci itp., z pretensją w głosie mówiąc dzień dobry, zbieram na chorom curke gdy wchodzisz i tak samo jak wychodzisz ze sklepu. Jak chcą pomóc a mają tyle wolnego czasu, to niech idą do roboty i sami sobie zarobią na zbiórkę

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-04-17, 0:53
SuchyHarry, ja bym ci dał te 2 złote
Zgłoś
Wyjcio 2023-04-17, 0:58 3
Igorek95 napisał/a:

Nieśmieszne, ale mnie to bardziej od żuli wkurwiają ostatnio te dzieciaki z pudełkami na kasę na chore dzieci itp., z pretensją w głosie mówiąc dzień dobry, zbieram na chorom curke gdy wchodzisz i tak samo jak wychodzisz ze sklepu. Jak chcą pomóc a mają tyle wolnego czasu, to niech idą do roboty i sami sobie zarobią na zbiórkę

No właśnie, czy takie "zbierające wolontariusze" nie mogą pójść normalnie na 8 godzin do pracy zamiast stać przy wejściu do sklepu i pensje oddać swoją na te ich zbiórkę?
Mogliby ale 8m się kurwa nie chce bo łatwiej jest postać i zebrać.
Zgłoś
Sztruks 2023-04-17, 1:06 2
Ja bym odpowiedział grzecznie: Nie jestem biedny tylko nie mam ochoty dzielić się moimi pieniędzmi z takim śmieciem jak ty! Biedni z wyboru, do roboty pasożycie.
Zgłoś
35i 2023-04-17, 5:44
Mnie kiedyś zaczepił żul, jak poszedłem do sklepu w domowych ciuchach (sprany t-shirt, dres i klapki) po jakąś duperelę. Zapytałem go, jak nisko już upadł, że zaczepia ludzi gorzej ubranych od niego. Jego mina bezcenna.
Zgłoś
celebryta 2023-04-17, 7:22
Ale suchar
Zgłoś
ActAnonymous 2023-04-17, 7:22 3
Zgłoś
Kapsel_21 2023-04-17, 16:30
Zawsze mówię, że ja za wszystko kartą płacę i gotówki nie noszę ze sobą, ale ostatnio mnie jedna roszczeniowa kurwa zagięła i chciała mnie zaprowadzić do bankomatu xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów