🇯🇵15.5 🇦🇹 16.0 🇵🇱800+ 🇷🇺7.62
🇯🇵15.5 🇦🇹 16.0 🇵🇱800+ 🇷🇺7.62
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tych bojowych widlarzy co tu najebani rozrabiają to już byśmy ulepili ukrainie chociaż z 1 dywizję do kopania wilczych dołów czy innych zasieków
O ja pierdole,zryło to moją delikatną dziecięcą psychikę. Japońce to są dopiero pojeby. Chore to mało powiedzieć.
Genialne. Velture weź mi proszę link do tego wyślij hahahah
[ Dodano: 2024-09-06, 16:20 ]
Co sam jeden policjant miał zrobić?
Z tych bojowych widlarzy co tu najebani rozrabiają to już byśmy ulepili ukrainie chociaż z 1 dywizję do kopania wilczych dołów czy innych zasieków
Nie ma żartów. Do policji ukrow będą brali tak że będą razem skakać do wody jak coś się wyjebie.
@
Genialne. Velture weź mi proszę link do tego wyślij hahahah
Nie ma żartów. Do policji ukrow będą brali tak że będą razem skakać do wody jak coś się wyjebie.
Jak w korpo pytam jak idzie im nauka ukraińskiego to się śmieją. Ciekawe jak powiedzą panu policjantowi "proszę mnie nie bić, pójdę dobrowolnie"?
Jak w korpo pytam jak idzie im nauka ukraińskiego to się śmieją. Ciekawe jak powiedzą panu policjantowi "proszę mnie nie bić, pójdę dobrowolnie"?
Ale z Was smutne chuje Chuj mnie obchodzi czy to ukrainiec, żyd, czy pedał, akcja pierwsza klasa, a tacy jak wy to zawsze i wszędzie mordy rozedrą z tą jebaną polityką
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Ale z Was smutne chuje Chuj mnie obchodzi czy to ukrainiec, żyd, czy pedał, akcja pierwsza klasa, a tacy jak wy to zawsze i wszędzie mordy rozedrą z tą jebaną polityką
Podrośniesz kaszojadzie, jajka ci obrosną to i Ty zaczniesz się interesować polityką .
Pozdrawiam Was ciule
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów