Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale miał pierwszeństwo,bo był na ścieżce
Głupiś, pewnie po matce bo ojca nie znasz.
Dostęp do internetu masz po to, żeby tiktok za ciebie myślał.
Poproś kogoś, tylko nie matkę - wiadomo czemu, żeby ci przeczytał powoli na głos i tłumaczył to co słyszysz.
Ze strony policji :
"Przepisy ustawy Prawo o ruchu drogowym nakładają na kierujących pojazdem obowiązek, aby zbliżając się do przejazdu dla rowerów zachowali szczególną ostrożność i ustąpili pierwszeństwa kierującemu rowerem, który już znajduje się na tym przejeździe, a nie, gdy na ten przejazd wjeżdża! Natomiast, gdy pojazd skręca w drogę poprzeczną, ma obowiązek zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa kierującemu rowerem, który jedzie na wprost po jezdni, pasie ruchu dla rowerów i drodze dla rowerów.
A rowerzyści? Przepisy nie wskazują jednoznacznie jak mają się zachować, ale nie mogą na przejazd wjeżdżać z taką samą prędkością, z jaką poruszają się po drodze dla rowerów, bez upewnienia się, że ich wjazd nie spowoduje niebezpiecznej sytuacji!"
ale miał pierwszeństwo,bo był na ścieżce
Nie miał! Nie pisz głupot. Przeczytaj KRD. Przejścia rowerowe są traktowanie jak powinny. Na przejściu ma pierwszeństwo ten co pierwszy jest na pasach.
Nie rozsiewaj bzdur.
Wjebal się koncertowo. Pedalarz, ewentualnie chujonogista, mają pierwszeństwo na przejściu, jeśli się na nim znajdują, a nie kiedy do niego się zbliżają, to nie jest pieszy. Teraz starzy pedałka niech wyciągną pieniążki i naprawia autko.
Wkleję jeszcze raz, bo cos mi się wydaje, że ten sam ojciec.
Poproś kogoś, tylko nie matkę - wiadomo czemu, żeby ci przeczytał powoli na głos i tłumaczył to co słyszysz.
Ze strony policji :
"Przepisy ustawy Prawo o ruchu drogowym nakładają na kierujących pojazdem obowiązek, aby zbliżając się do przejazdu dla rowerów zachowali szczególną ostrożność i ustąpili pierwszeństwa kierującemu rowerem, który już znajduje się na tym przejeździe, a nie, gdy na ten przejazd wjeżdża! Natomiast, gdy pojazd skręca w drogę poprzeczną, ma obowiązek zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa kierującemu rowerem, który jedzie na wprost po jezdni, pasie ruchu dla rowerów i drodze dla rowerów.
A rowerzyści? Przepisy nie wskazują jednoznacznie jak mają się zachować, ale nie mogą na przejazd wjeżdżać z taką samą prędkością, z jaką poruszają się po drodze dla rowerów, bez upewnienia się, że ich wjazd nie spowoduje niebezpiecznej sytuacji!"
Wkleję jeszcze raz, bo cos mi się wydaje, że ten sam ojciec.
Ze strony policji :
Chciałem twoja starą poprosić, ale mam mordę pełna ukraińskich kutasów, może nieco później jak będą jak w dupsko ładować to da radę, na razie bardzo niewyraźnie bełkocze.
ale mam mordę pełna ukraińskich kutasów
Masz morde pełną ukrainskich kutasów?
Jak smakują?
Chciałem twoja starą poprosić, ale mam mordę pełna ukraińskich kutasów.
Powie prawde jak sie pomyli
Banda jełopów, z hulajcipami mogli by sobie ręce podać
Nie miał! Nie pisz głupot. Przeczytaj KRD. Przejścia rowerowe są traktowanie jak powinny. Na przejściu ma pierwszeństwo ten co pierwszy jest na pasach.
Nie rozsiewaj bzdur.
No nie.Kierowca auta ma przepuścić tych co są na ścieżce rowerowej,oni mają pierwszeństwo
[ Dodano 2024-09-13, 16:09 ]
Ze strony policji :
Oczywiście,
Jak jedziesz rowerem po ścieżce czy tam hujnogą to zawsze masz pierwszeństwo przed wszystkimi bez względu na wszystko
Niestety nie.
No nie.Kierowca auta ma przepuścić tych co są na ścieżce rowerowej,oni mają pierwszeństwo
Oczywiście,
Nie nie ma. Jeśli chodzi o przejścia rowerowe to pierwszeństwo ma ten co znajduje się na przejściu!
Poczytaj zanim zaczniesz komentować.
Czulińskiemu auto jest na przejściu a rowerzysta dojeżdża musi ustąpić.
A wiesz czemu tak jest? Bo rower porusza się z większą prędkością niż pieszy. A wiesz czemu? Bo rower jest na kołach a pieszy na nogach.
Nie nie ma. Jeśli chodzi o przejścia rowerowe to pierwszeństwo ma ten co znajduje się na przejściu!
Poczytaj zanim zaczniesz komentować.
To nie przejście rowerowe a ścieżka rowerowa.Czyli auto ma pierwszeństwo?pomyśl logicznie
To nie przejście rowerowe a ścieżka rowerowa.Czyli auto ma pierwszeństwo?pomyśl logicznie
Człowieku jak sciezka? nie pisz już. Zobacz jaki tam jest znak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów