Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Człowieku jak sciezka? nie pisz już. Zobacz jaki tam jest znak.
No jaki?
Czyli auto ma pierwszeństwo przed rowerem?pomyśl logicznie
youtube.com/watch?v=FLFHfHiJf1k
@
Ja z tego ich bełkotu nic nie zrozumiałem,
Jednak auto ma ich puścić[/
W sytuacji takiej jak jak na filmie tak o ile hulajnoga miała zielone. Jeżeli jedziemy autem po drodze głównej to rowerzysta musi Ci ustąpić chyba, że znajduje się już na przejeździe. I tutaj się pojawia problem bo jak w niego wjedziesz to policja stwierdzi, że już był na przejeździe i może stwierdzić, że to Twoja wina. Jeżeli wjedzie Ci w bok ( ja miałem taką sytuację, pedalarz rozjebał mi drzwi w Berlingo) to wina jest rowerzysty. Z kolei jeżeli skręcamy w drogę poprzeczną wtedy zawsze trzeba ustąpić pedalarzom.
Ja z tego ich bełkotu nic nie zrozumiałem,
Jednak auto ma ich puścić
W tym wypadku tak bo turbohulajpedalista miał zielone, bez sybnalizacji, pierszeństwo ma ten który pierwszy będzie na skrzyżowaniu.
Wolna kurwa amerykanka, kto pierwszy ten lepszy.
[ Dodano: 2024-09-13, 17:35 ]
Pierwszeństwo to się ma jak się już jest na pasach i przejeżdzie. W tym wypadku i każdym takim, ewidenta wina palanta na hulajnodze.
Głupi jesteś to i głupio.l gadasz tutaj hulajnogą ma pierwszeństwo, ciąg rowerowy wzdłuż drogi z pierwszeństwem regulowany sygnalizacja. Traktowany jest jak dodatkowy pas jezdni, jak samochód przecina ścieżkę musi ustąpić, jak przy zmianie pasa lub zmianie kierunku. Wina kierowcy ewidentna
Każdy ciśnie na gościa z hulajnogi ale nikt nie wspomina o starej piz.dzie z samochodu. Nie zachowała ostrożności przy skręcie, wymusiła pierwszeństwo, potrąciła gościa. A najlepsze zauważcie ile ciągnęła przed sobą hulajnogą po kolizji i gdzie się zatrzymała,kiedy zaczęła hamować. Totalnie oderwana od otoczenia, klapki na oczy i do przodu szubko do domu, bo obiad musi gotować
Głupi jesteś to i głupio.l gadasz tutaj hulajnogą ma pierwszeństwo, ciąg rowerowy wzdłuż drogi z pierwszeństwem regulowany sygnalizacja. Traktowany jest jak dodatkowy pas jezdni, jak samochód przecina ścieżkę musi ustąpić, jak przy zmianie pasa lub zmianie kierunku. Wina kierowcy ewidentna
Dokładnie. Na tym skrzyżowaniu akurat pedalarz ma pierwszeństwo zawsze. Nawet jak jest czarnym żydem pedałem.
Nie miał! Nie pisz głupot. Przeczytaj KRD. Przejścia rowerowe są traktowanie jak powinny. Na przejściu ma pierwszeństwo ten co pierwszy jest na pasach.
Nie rozsiewaj bzdur.
Weź już się schowaj w piwnicy bo bzdury wypisujesz . Jeszcze kogoś zabijesz .
Jebana pizda z pedalską fryzurką bananowego oskarka, powinien co najmniej się połamać.
Jesteś zły bo rucha a ty nie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów