Dlaczego ta kobitka wysiadła drzwiami kierowcy?
Przecież miała też drzwi po swojej stronie
Bo chłop tej tępej kurwie założył blokadę taką jak mają dzieci z tyłu, żeby debilka sama drzwi nie otwierała i wiochy nie robiła ale jej instynkt madki jest nieokiełznany i wygramoliła tłuste dupsko od strony kierowcy
Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie kurwy w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a chuj mnie to obchodzi kurwiszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
Jak jest święto, to się nie chodzi do pracy. Zmień robotę bo ci jebie na mózg
Kogo wy kurwa bronicie? Egoistyczny chuj stanął na środku przejazdu, pomimo że z jednej i drugiej strony miał po 2 metry wolnego. Od nadmiaru kasy księciuniowi w dupie się przewraca. I jeszcze ta jego pinda, zdjęcia będzie robić, kurwa jedna.
Ja całkowicie nie szanuję bab które mówią "bo mam dziecko" itp.
ale nie korzystam aby ludzi nie wkurwiać.
ciota ! ludzie od 35 wybierają PIS/PO który ich rucha w dupę a ty miłosierdzie okazujesz, jak cię Buk ukara drugą nogą to zrozumiesz w końcu
Razem ze swoim narzeczonym?
Skoro stoi przed znakiem zakaz zatrzymywania to chyba może
Masz prawo jazdy? Znasz przepisy PORD? Nie wolno blokować przejazdu. Poszukaj sobie odpowiedniego przepisu jeśli potrafisz. Kawał chuja ten kierowca w mesiu. Jeszcze pyskuje i rzuca groźby karalne. Co za burak!
No i od tamtej pory argument "mam dziecko" działa na mnie jak płachta na byka.
Powinieneś ją kopnąć w dupę.
Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie kurwy w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a chuj mnie to obchodzi kurwiszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
Ty się ciesz ,że ona w ogóle pracuje cokolwiek bo większość tylko "bombelkami" w chacie siedzi na socjalu
Nienawidzicie dzieci
Nienawidzicie niepełnosprawnych
Wszystkich nienawidzicie
Kochacie tylko siebie
Masz prawo jazdy? Znasz przepisy PORD? Nie wolno blokować przejazdu. Poszukaj sobie odpowiedniego przepisu jeśli potrafisz. Kawał chuja ten kierowca w mesiu. Jeszcze pyskuje i rzuca groźby karalne. Co za burak!
Powinieneś ją kopnąć w dupę.
To jest pomówienie.
Skończony debil
Chuj murzyński Tobie i Twojemu psu głęboko w dupę. Kiedyś może wyrośniesz z bambinizmu to zrozumiesz jak ważnym jest spędzać czas z rodziną i pielęgnować tradycję.
Takie małe tępe chuje lewackie nie potrafią tego zrozumieć bo wolą kochać psy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów