Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie kurwy w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a chuj mnie to obchodzi kurwiszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
Ty jesteś jakiś pierdolnięty, chuj w madki ale jak jest święto to co ona ma zrobić z bahorami jak szkoła jest zamknięta? Pracodawca niech się martwi jeżeli potrzebuje frajera zapierdalającego w święto, albo niech zaplaci 200% to się chętni i możliwości znajdą.
Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie kurwy w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a chuj mnie to obchodzi kurwiszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
Może akurat baba z citroena(to wiadomo że głupia) ale ma rację , czasami takie zjeby zostawiają auto na środku bo idą po fajki do sklepu, a potem wszyscy stoją 5 min.
Madka madką, ale niemyte chuje co tylko na sekundę przez kwadrans drogę blokują też należy jebać prądem
Aha. Czyli chuj blokował drogę. Bogaty chuj.
Razem ze swoim narzeczonym?
Wg relacji autora nagrania które to zostało podjebane z jego fejsbuka, Merc przystanął na jakiejś gówno uliczce na nie dłużej jak 5 sekund(może mu się dywanik podwinał czy coś, chuj wie) jak typy z cytryny już byli na zewnątrz i darli pizdy, Gość pisał że osobiście zdążył by tylko w myślach pomyśleć "no kurwa debilu co blokujesz drogę"
Ja nie jestem madką i też nie chodzę do pracy w żadne święta. Ty jesteś frajerem z januszexu.
w żadne święto nie przyjdzie do pracy
A po jaki chuj miałaby przychodzić w święto do pracy?!
A po jaki chuj miałaby przychodzić w święto do pracy?!
Może jest kierowcą autobusu lub pracuje na stacji paliw?
różnica jest taka że jak będziesz na starość srał pod siebie to pies ci dupy nie podetrze.
Nienawidzicie bab
Nienawidzicie dzieci
Nienawidzicie niepełnosprawnych
Wszystkich nienawidzicie
Kochacie tylko siebie
Siebie też nienawidzą bo bankowo należą do którejś z tych grup.
Tylko w necie figo-fago.
bo wolą kochać psy.
ważne że dzieci z tego nie będzie, więc zjebanych genów dalej nie przekaże.
ma psa który na niego czeka i pracę w której spędza nawet święta. Czego lewusowi do szcześcia więcej trzeba?Ja nie jestem madką i też nie chodzę do pracy w żadne święta. Ty jesteś frajerem z januszexu.
Tak jak naklejki na samochodzie 'dziecko w aucie' . A co to zmienia że dziecko w samochodzie? Zawsze trzeba jeździć ostrożnie anie dlatego że akurat gówniak jedzie. Kto takie kretyństwo wymyślił
Twoja stara też mogła kupic psa zamiast urodzic takiego zj..eba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów