📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łe, to nie ma dubla?
Panie kierowco kochany - chuj Ci w dupę - zabieraj to swoje wielkie gówno na kołach na tory a nie pierdol .... tyle w temacie ...
Dobrze to on gada o tym czasie, 15min dzisiaj a za tydzień to sie uzbiera ponad godzina.
Ale pieprzy jak bawół, jak podaje przykład "kultury zachodnich kierowców" ze przed zwężeniem robią 15km korek i jada jednym pasem, zamiast zmniejszyć ten korek o polowe i używać dwóch pasów do konca.
Ale pieprzy jak bawół, jak podaje przykład "kultury zachodnich kierowców" ze przed zwężeniem robią 15km korek i jada jednym pasem, zamiast zmniejszyć ten korek o polowe i używać dwóch pasów do konca.
Admor85 napisał/a:
Panie kierowco kochany - chuj Ci w dupę - zabieraj to swoje wielkie gówno na kołach na tory a nie pierdol .... tyle w temacie ...
Nie wiem czy mistrzu zauważyłeś ale nasza kolej to albo porusza się z prędkością 20km/h a odstępy na rzadkich torach wynoszą po kilkadziesiąt kilometrów miedzy pociągami, co poskutkowałoby tym że czipsy w Biedronce raz na tydzień w postaci małego pudełka widziałbyś albo pociągi się, chyba z nudów, zderzają między sobą co daje efekt że nawet tego jednego kartonu top-czipsów nie będzie...
PS. Nie bierz jakoś do siebie przykładu czipsów. Nie pamiętam co jest dobrze znane i "ekskluzywne" dla tej sieci.
Admor85 napisał/a:
A teraz odejdź od komputera, rozejrzyj sie po swoim mieszkaniu i wypierdol z niego to co zostało dostarczone przez tira... Goło i wesoło?
no rozjebało mnie od 2:45 jak facet opowiada że to dobrze jechać jednym pasem przed zwężeniem, że każdy musi odczekać swoje, że auta już się wcześniej chowają nie wykorzystując całej długości pasa, a jakby ludzie zaczeli jechać prawym pasem to on by musiał czekać dłużej nosz kurwa - bulwersuje się bo jakiś czas temu był tutaj chyba materiał o właśnie nie wykorzystywaniu pasa do końca i braku jeżdżeniu na tzw. suwak - pały wtedy łapały gości co niewłaściwie się poruszali i dobrze. Tak samo mnie rozpierdoliło w jego poprzednim filmiku jak jechał 2-pasmówką, wyprzedzał jakiegoś tira chyba z 15 minut, lub coś koło tego - przed nim pusto a za nim sznur aut, a on wielce zadowolony, gotowy z wymówką że ma ograniczenie - nie wiem może nie załapałem jakiejś ironii, ale on po prostu pierdoli. Rozumiem że taka praca może i pewnie jest ciężka z wielu powodów, dlatego postuluje tiry to tory. To by znacznie rozładowało nasze zakorkowane drogi i poprawiło bezpieczeństwo, bo trzeba przyznać że albo mamy za dużo tirów na drogach, albo nasze drogi nie są przystosowane do takiej ich ilości, co jedno nie wyklucza drugiego w sumie - dobrze gada o tym pod koniec, ale wcześniej pierdolił.
Ta ten gościu to z tych co nie chce ograniczeń pracy kierowców bo przecież to jego czas pracy i on chce do domciu. Inni też kurwa chcą do domu i jakoś wątpię aby taki tir z pajacem co nie miał odpoczynku od 20 h nie jest jedną z najniebezpieczniejszych rzeczy na drodze. Niech ten pajacyk się wyhamuje z tych 130 Km/h na takim samym odcinku drogi co osobówka to pogadamy. Osobówka jadąca przed takim pajacem w razie nagłego hamowania przy tych 100 km/h zatrzyma się o wiele wcześniej a pan z tira sobie po owej osobówce przejedzie ale kij z tym ważne że on chce te 15 min nadrobić. Pierdolony idiota. A amerykańce z kilku pasmowymi autostradami mogą sobie na to pozwolić gdzie prawy pas jest zajęty tylko przez ciągniki bo przecież 4 pasy a 2 pasy to żadna różnica dla pana "eksperta" tirowca. Niech chuj sobie to przeczyta pacan jeden. Wróci do szkoły na lekce fizyki i pouczy się o bezwładności.
Tiry na tory, pfff, tylko że składy poruszające się na trasach międzynarodowych blokują drogi tranzytowe np. DK 2,4,8... większość z nich przebudowywana jest na autostrady, drogi ekspresowe, bezkolizyjne, które z założenia mają umożliwić bezproblemową obsługę tranzytu przez Polskę, (więc na chuj skoro tiry na tory). Na większości trasach w Polsce przeważa transport krajowy, samochody które poruszają się tylko po Polsce, których celem są hurtownie, magazyny, sklepy nierzadko znajdujące się z dala o jakichkolwiek torów. Poza tym infrastruktura kolejowa pozostawia wiele do życzenia.
Kurwa ludzie....więcej wyrozumiałości. Spinacie się jakby było o co....
demonkuba16 napisał/a:
Kurwa ludzie....więcej wyrozumiałości. Spinacie się jakby było o co....
tak to już jest z zasady w internetowym świecie
a juz nie gada ile on kasy zarabia !!!
a zzawszejak mu sie nie podoba to moze pracować np przy budowaniu dróg które oni niszczą
a zzawszejak mu sie nie podoba to moze pracować np przy budowaniu dróg które oni niszczą
Co do kończącego się pasa... Na drodze najczęściej widzę sytuację opisaną przez gościa jako lepsza co jest bzdurą. Dojeżdżanie do końca pasa i zjeżdżanie na drugi, metodą "zamka błyskawicznego"
Kod:
jest w h*j efektywniejsze i szybsze. U Niemców widziałem to osobiście(lepiej jeżdżą, mimo, że to wróg). A u nas niestety nie da się tego wprowadzić, ze względu na nieskończoną głupotę i ograniczenie umysłowe większości naszych "kierowców". Kiedy tylko w Polsce coś takiego zrobię to od razu jestem obtrąbiony i zwyzywany od h*jów i zj*bów, przez właśnie takich zj*bów...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_zamka_b%C5%82yskawicznego
ale jesteście zjeb*ni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów