Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Udana impreza?Co za patologia Do tego niezłych ma znajomych, nagrywają jak wymiotuje i wrzucają do sieci.Takich ze świecą szukać
Zgadzam się, od siebie dodam tylko ze mówcie sobie co chcecie, ale obecnie następuje gwałtowny upadek moralny ludzi, zero wartości, żadnych hamulców czy wyobraźni. Pogoń za sławą w grupie, upodlanie się dla poklasków osób które i tak mają nas w dupie, strach pomyśleć jak będą żyły nasze dzieci.
O kurwa, kto ciebie zrobił zasrańcu że się jednocześnie znasz na spożywaniu alkoholu, ocenianiu wieku i na dodatek wiesz, kto komu wlewał. To nie jest sadistic, to jest gówno pomieszane z błotem cymbale. Pewnie się już spuściłeś kilka razy na samą myśl, że nieprzytomną wynieśli gdzieś obok. Łapa boli, wyobraźnia działa, nie? To ma być sadistic? Banda trzępiących się nad byle gównem niedorozwiniętych jełopów? A skąd ty ciulu zajebany wiesz, co i kto jej podał wcześniej? Podnieca ciebie jak laska rzyga? Kmiocie ty, dzięki tobie zaczynam rozumieć filmiki po co się komuś po łbie skacze. Tak, po twoim bym skakał aż by mózg wypłynął. Obawiam się tylko, że tak bym sobie mógł skakać do usranej śmierci.
Bo ci żyłka pęknie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów