📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dopalacze dopalaczami, ale po dobrej maryśce jak najbardziej może coś takiego się wydarzyć. byłem tego świadkiem kilkukrotnie, raz w Amsterdamie kumpel zapalił dobrego skuna (konkretnie, to był bubble-gum palony z bonga) prosto z kofika, a jako, że na codzień palił raczej jakieś polskie siejki to tak właśnie go poczesało - łapał się za serducho, mówił, że nie może odddychać, że zaraz umrze. To jest epizod psychotyczny i może się zdarzyć po marii.
Frozen2 napisał/a:
co to za film?
Jak przeczytasz komentarze to znajdziesz, tytuł powtarza się ze 3 razy.
Ale oszczędzę Ci tego, bo jestem dobrym człowiekiem:
FILM NOSI TYTUŁ: " Że życie ma sens"
I jest w całości do obejrzenia na youtube.
Słyszę Kaliber 44, albo mam głosy we łbie.
E tam pierdolicie, że po przepaleniu ludzie kończą z jaraniem. Miałem kilka razy jazdę, ciemno przed oczami, pot, gorąc, mdlałem już prawie, ale wtedy izolowałem się do jakiegoś zimnego pomieszczenia albo do okna, chwile posiedziałem czy tam poleżałem i gitara, wszystko do normy. Wiadomka, zależy też co się spali, ale przepalenie nie zawsze kończy przygodę (przynajmniej w moim przypadku). I szczerze - wolę green niż alko, lepiej jest .
żeby nie było, palę sporadycznie.
żeby nie było, palę sporadycznie.
5 osób napisało tytuł i jeżeli ktoś spyta o tytuł to chyba jest upośledzony albo chuj wie co.
btw. klasyk z Zielonej Góry!
btw. klasyk z Zielonej Góry!
lasyk napisał/a:
Raz jak przyjarałem też miałem dziwną jazdę, serce zaczęło mi nakurwiać, oblał mnie pot, zrobiło mi się słabo myślałem, że zaraz zejdę. Dlatego nie warto się wkręcać w jedną czynność lepiej cały czas robić co innego albo chociaż z kimś rozmawiać.
Przepalenie, jak za dużo wyjarasz zwykłych fajek to też możesz tak mieć.
Tak to może się zdarzyć jak palisz jakiś materiał od dresa z bramy, który chuj wie skąd to ma i jak to zostało wyhodowane. Normalna "ekologiczna" MJ nie da nigdy aż takich krzywych efektów.Polska to "takie" kraj, że dealer ci wciśnie jakieś gówno z trutką na szczury podlaną amoniakiem bo worek cięższy i z 10g zrobi 15 szt. Legalize it.
kudlaty1125 napisał/a:
@up
To jest przepalenie, nawet po całkiem dobrej trawie komuś może coś takiego odjebać, trzeba mieć pecha. Przejebany bad trip, sporo osób po nim kończą swoją przygodę z trawą.
Chyba w Twoim otoczeniu się takie rzeczy dzieją.
dmikiy napisał/a:
@klasyczny film, polecam całość. jest na youtube.
to może podaj tytuł japierdole...
Kolego w komentarzach z 5x powtarzała się nazwa filmu..
Ale pierdolicie niektórzy... gościu jarał z lufki z której wcześniej była wciągana fuka. Stąd ta schiza.
Miałem kilka razy podobnie jak się nachlałem alkoholem!! za małolata, a koledzy mnie odprowadzali do domu. Scena jakby ta sama ... Tyle, że więcej było tarzania się po glebie.
Brawo za film, w którym przedstawione są rzeczy, których doświadcza się po narkotyku zwanym "trawką" zapewne kupili ją od swojego dealera, którego w żaden sposób nie spawdzili i który dosypał im innej chemii. Pewnie jeśli by kupili trawkę w sklepie (jeśli była by legalna) nie mieli by takich "halucynacji" a jeden drugiego nie musiał by odprowadzac do domu ...
Brawo za film, w którym przedstawione są rzeczy, których doświadcza się po narkotyku zwanym "trawką" zapewne kupili ją od swojego dealera, którego w żaden sposób nie spawdzili i który dosypał im innej chemii. Pewnie jeśli by kupili trawkę w sklepie (jeśli była by legalna) nie mieli by takich "halucynacji" a jeden drugiego nie musiał by odprowadzac do domu ...
Są tacy, którzy upalą się tak że nie mogą otworzyć powiek, i nic podobnego sie nie dzieje. Sa tez lamusy ktore bledną, rzygają jak kot pod siebie i odpierdalają dziwne sceny. Ziomek kiedyś wkręcił się w el romantico, i zaczął rwać moją siostre. Stanowcze spierdalaj z jej strony spowodowało po krótkiej chwili rzyg na glebę i brak kontaktu z otoczeniem
Nie wiem dlaczego ja się nigdy nie moglem przepalić - co najwyżej jak już ledwo dałem rade podpalić stuff to usypiałem, z czego zdawałem sobie sprawę dopiero po przebudzeniu Ach, stare dobre czasy. Teraz trzeba być smutnym szarym ruchanym przez Tuska frajerem, bo nie wypada jarać.
Nie wiem dlaczego ja się nigdy nie moglem przepalić - co najwyżej jak już ledwo dałem rade podpalić stuff to usypiałem, z czego zdawałem sobie sprawę dopiero po przebudzeniu Ach, stare dobre czasy. Teraz trzeba być smutnym szarym ruchanym przez Tuska frajerem, bo nie wypada jarać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów