📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
klasyczny film, polecam całość. jest na youtube.
Źle zaaplikował, przecież to sie wstrzykiwowywuje
Raz jak przyjarałem też miałem dziwną jazdę, serce zaczęło mi nakurwiać, oblał mnie pot, zrobiło mi się słabo myślałem, że zaraz zejdę. Dlatego nie warto się wkręcać w jedną czynność lepiej cały czas robić co innego albo chociaż z kimś rozmawiać.
@ "że życie ma sens"
Raz jak przyjarałem też miałem dziwną jazdę, serce zaczęło mi nakurwiać, oblał mnie pot, zrobiło mi się słabo myślałem, że zaraz zejdę. Dlatego nie warto się wkręcać w jedną czynność lepiej cały czas robić co innego albo chociaż z kimś rozmawiać.
To nie jest ganja tylko jakieś dopalacze albo jakieś inne ścierwo, i to samo musiałeś Ty palić. Ewentualnie twój dealer jakieś gówno dosypał do stafu żeby był cięższy.
PS. Piwo za psychodele
@up
To jest przepalenie, nawet po całkiem dobrej trawie komuś może coś takiego odjebać, trzeba mieć pecha. Przejebany bad trip, sporo osób po nim kończą swoją przygodę z trawą.
To jest przepalenie, nawet po całkiem dobrej trawie komuś może coś takiego odjebać, trzeba mieć pecha. Przejebany bad trip, sporo osób po nim kończą swoją przygodę z trawą.
kurwa zajebisty film był
o życiu kurwa
o życiu kurwa
Że życie ma sens, do obejrzenia na youtube.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów