Komiksowa scenka jest, jak napisaliśmy dedykowana tym wszyskim, którzy tak mocno i uparcie żądają legalnej aborcji.
Fronda.pl
Komiks autorstwa Wojciecha Romerowicza[
hahaha przy takiej debilnej definicji należało by badać każdą podpaskę by sprawdzić czy przypadkiem nie ma tam jakiejś zygoty, bo wiesz zapłodnienie to nie wszystko musi nastąpić zagnieżdżenie w nabłonku macicy zapłodnionej komórki jajowej, co nie zdarza się za często
patrz czyli jednak to nie zapłodnienie jest granicą jednak ramy nie są takie kurewsko zajebiste i sztywne
Może nie wyraziłem się jasno chodzi mi o moment w którym kobieta jest na 100% w ciąży
jabolmax, jesteś strasznym kretynem.
po 1 według ciebie ludzie w śpiączce nie są ludźmi, porażeie mózgowe - nie jesteś czlowiekiem.
po 2 ktoś jest smiertelnie chory - jego życie zalezy nie od CIEBIE tylko od kogoś z 7 miliardów ludzi, nie KONKRETNIE tej jednej ( nazywanej matką )
po 3 przestań juz się topić we własnym gównie wypocin.
po 4 podaj nam co do dnia i godziny moment gdy tzw. przez ciebie płód staje się człowiekiem ?
po 5 szkoda że twoja matka nie dokonała aborcji, nie rozprzestrzenialbyś przynajmniej po sieci swoich debilnych przemyśleń.
Dziękuję, piwo dla szanujących życie, czarny chuj w morde skurwielom popierajacym zabijanie dzieci przez własne matki.
2. oj nie istnieje coś takiego jak zgodność genetyczna im większe podobieństwo między dawcą a biorcą tym lepiej, więc nie od 7 miliardów tylko od małej grupy ludzi po za tym, twój brat umiera a ty na chill oucie będziesz sobie czekać aż się dawca znajdzie, ty się obrońcą życia nazywasz ty zwykłą kurwą jesteś.
Typowa lewacka inwektywa. Ja kurwo jedna napisalem ze porównanie było nie trafne, a ty mi tu kurwo jebana o chilloucie jakimś pierdolisz. Typowe lewackie obracanie kota ogonem, lewackie pierdolenie w stylu tymochowicza. To ze cie stara nie wyskrobała to nie cud tylko TRAGEDIA.
Wyeliminowanie tego zjawiska jest tak samo niemożliwe jak 100% metoda antykoncepcji aplikowana z miejsca każdej kobiecie w tym kraju. To utopia, marzenie głupich.
Jedynym rozsądnym wyjściem jest pełna legalizacja.