44-letni oficer żandarmerii wojskowej Alexandre Balbino Silva został zastrzelony w Resende w stanie Rio de Janeiro wczoraj nad ranem. Gdy na stację benzynową podjechali autem mężczyźni w kapturach, wywiązała się strzelanina. Prawdopodobnie bandyci zamierzali zrobić napad na stację benzynową, ale policjant im w tym przeszkodził. Jeszcze dwa tygodnie, i Alexandre Balbino Silva miałby ukończone 18 lat służby w żandarmerii wojskowej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żandarmeria wojskowa, czy policjant w końcu?
@up pewnie tylko błąd tłumaczenia z "Polícia Militar do Brasil" na ang. Militair Police, a potem na żandarmeria wojskowa. (Google tłumaczy każdy język na angielski a potem dopiero na ojczysty)
Już jednego z zabójców zastrzelili, niestety fotka zbyt krwawa na główną. Odczekam jak dopadną resztę i wstawię na harda
18 lat służby wow. Pewnie już sam nie rozumiał dlaczego do tej pory go jeszcze nie zamordowali.
Odwaga 10, taktyka 0
phrontch napisał/a:
Już jednego z zabójców zastrzelili, niestety fotka zbyt krwawa na główną. Odczekam jak dopadną resztę i wstawię na harda
Trochę to smutne
Czemu oni zamiast schowacsie w aucie i poczekac zeby wyjebac kazdemy w tyl glowy zgrywaja bohatera? To po prostu wieksze szanse, a oni by gonolali, bo chodzilo im o stajce benzynowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów