18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................s 2015-08-21, 11:23 1
Zastygła w pozycji w jakiej ją przyłapał
Zgłoś
a................d 2015-08-21, 14:50
Używa obu rąk do wbicia noża, widocznie to nie tak łatwo jak się wydaje
Zgłoś
voidinfinity 2015-08-21, 15:00
A ja twierdzę że to przez wolny rynek
Zgłoś
_Azazel 2015-08-21, 15:00 2
Eee w tym czasie się 100 innych urodziło
Zgłoś
smaku666 2015-08-21, 15:03
@up uwierz mi że łatwo, sam widziałem jak koleś w****dolił nóż kuchenny drugiemu dorosłemu kolesiowi (i nie byl to szczypior) prosto w serce jedną ręka łamiąc mu przy tym 2 żebra... oczywiśćie koleś nie przeżyl a morderca dostał tylko 15 lat... ale cóż recydywa... Polska...
Zgłoś
miskolargol 2015-08-21, 15:10
strach do miasta wyjsc,tyle popierdolcow wolno chodzi.
Zgłoś
SzynkaZBiedronki 2015-08-21, 15:12
"Niektórzy twierdzą, że to psychol. Inni - że ona go zdradzała.|

Czy tam skąd pochodzisz dźganie kogoś nożem za zdradę to oznaka bycia zdrowym i stabilnym psychicznie?
Zgłoś
Bodziosowy111 2015-08-21, 15:19
Jednego chinola mniej... jak widać po reakcji przechodniów mała strata
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2015-08-21, 15:21
voidinfinity, rynek zweryfikuje. Poza tym zawsze się trochę dźga.
Zgłoś
G................u 2015-08-21, 15:45
Nie ważne czy go zdradzała, jest sąd i tam się załatwia takie sprawy.
Zgłoś
Grins 2015-08-21, 15:49 2
zawsze się zastanawiałem co człowiek czuje w takiej chwili, kiedy wie, że zaraz umrze.
Zgłoś
Adrian92 2015-08-21, 15:58
Jedno nie wyklucza drugiego Nawet jeśli go zdradzała to i tak jest psycholem bo odebrał jej życie tylko dlatego, ze był chujowy w łóżku.
Zgłoś
Kot_Schrodingera 2015-08-21, 16:52
w chinach mają wyebane na wszystko, robaki wstrętne
Zgłoś
killua 2015-08-21, 18:33 1
SalirSI napisał/a:

Tyle dobrze, że w Chinach... tam przynajmniej koleś dostanie to, na co zasługuje. Pluton egzekucyjny ponoć już czeka

mi tam sie wydaje ze gosc sobie podcial gardlo albo cos, bo jak ja zostawia to ma czysta koszule, odchodzi, cos tam piluje przy aucie , a potem widac jak koszula robi sie czerwona. no chyba ze walnal czerwone wino.
Zgłoś
siwybis 2015-08-21, 19:25
W normalnym ustroju, gdzie każdy uczciwy obywatel ma klamkę przy dupie, ta kobieta mogła by żyć a bandzior został by ukarany na miejscu w najwłaściwszy sposób. Niestety w niewolnictwie coś takiego nie może mieć miejsca...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem