W Chinach mężczyzna zadźgał kobietę. Niektórzy twierdzą, że to psychol. Inni - że ona go zdradzała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siwybis napisał/a:
W normalnym ustroju, gdzie każdy uczciwy obywatel ma klamkę przy dupie, ta kobieta mogła by żyć a bandzior został by ukarany na miejscu w najwłaściwszy sposób.
W twojej wersji ustroju byłoby tak, że kobieta nie zostałaby zadźgana, a dostałaby kulkę w głowę albo i kilka kulek, a przechodnie spierdalaliby 1000000 razy szybciej
na pewno zdrada! patrzcie, jak potem jeszcze rozklada nogi ;D
A świadkowie w Chinach jak zawsze... wywalone na to, że ktoś przy nich innego człowieka morduje.
Mmanius napisał/a:
No cóż tu napisać jak zasłużyła to bym ją olał,ale na pewno bym za kurwę nie poszedł siedzieć,tego kwiatu pól światu
Kurwa... a czym można sobie zasłużyć na takie coś? Nawet zdrada nie upoważnia do zabójstwa. Wystarczyło się rozstać.
kaja. napisał/a:
Leży kobieta i cierpi a obok przechodzą sobie ludzie jakby nigdy nic i nawet nie zainteresują się, nie pomogą... Co za znieczulica! Nie mogę tego pojąć..
Ten psychol stoi w pobliżu, pochyliłabyś się nad nią, żeby też zarobić od tyłu między żebra?
Kuriki napisał/a:
W twojej wersji ustroju byłoby tak, że kobieta nie zostałaby zadźgana, a dostałaby kulkę w głowę albo i kilka kulek, a przechodnie spierdalaliby 1000000 razy szybciej
Jeśli już jakiś pojeb zaczaiłby się na mnie w konkretnym celu czyli zabić mnie to zdecydowanie wolałbym żeby rozjebał mi szybciutko głowę z pistoletu.
Jak sądzisz, jakie emocje towarzyszą człowiekowi który histerycznie broni się przed nożem, dostaje cios za ciosem, nie może uciec a na końcu leży w kałuży krwi i czuje jak życie z niego uchodzi?
Jeśli taka sytuacja miałaby miejsce w Hameryce, zamiast kobiety był czarny, a agresorem był biały, biegły orzekłby, że ofiara spadła na ostre narzędzie. 17 razy
!Timon napisał/a:
Wpierdolić komuś kosę pod żebro za zdradę to przecież całkiem zdrowa i normalna reakcja.
No raczej, że tak. Jak go kurwa zdradziła to niech jej truchło wrzucą do rowu, a jemu nawet jednego zarzutu nie stawiają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów