W Chinach mężczyzna zadźgał kobietę. Niektórzy twierdzą, że to psychol. Inni - że ona go zdradzała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moim zdaniem ci drudzy mają rację. Ona zdradzała a on porządny, esteta, filantrop który zawsze mówił "dzień dobry" i dywany trzepał starszym sąsiadkom po prostu się zdenerwował.
Wpierdolić komuś kosę pod żebro za zdradę to przecież całkiem zdrowa i normalna reakcja.
Wpierdolić komuś kosę pod żebro za zdradę to przecież całkiem zdrowa i normalna reakcja.
No cóż tu napisać jak zasłużyła to bym ją olał,ale na pewno bym za kurwę nie poszedł siedzieć,tego kwiatu pól światu
A przechodnie bieżeli po yuan 16godzinnej dniówki na plantacji ryżu zamiast pomóc lub obezwładnić albo skorzystać...
Tyle dobrze, że w Chinach... tam przynajmniej koleś dostanie to, na co zasługuje. Pluton egzekucyjny ponoć już czeka
Chiny kraj debilizmu ... a wszystko przez komunizm który zlewa ludzi i ich prawa i bezpieczeństwo , a tylko z ludzi wyciąga wszystko za grosze ... nei dziwne że takei patologie wybuchają, która to już cipa zdradzała typa który zapierdalał dla niej całymi dniami .... dobrze zrobił zdrada powinna być karana kobiety jak i faceci ... aby się zastanowili przed a po już tylko niech cierpią lub pierwsze rozwody i dymanie innych ;P
Myślę że psychol albo go zdradzała.
Raczej go zdradzała, w 15 sekundzie dokładnie widać jak łatwo jej przychodzi rozkładanie nóg
Asuritt napisał/a:
Chiny kraj debilizmu ... a wszystko przez komunizm który zlewa ludzi i ich prawa i bezpieczeństwo , a tylko z ludzi wyciąga wszystko za grosze ... nei dziwne że takei patologie wybuchają, która to już cipa zdradzała typa który zapierdalał dla niej całymi dniami .... dobrze zrobił zdrada powinna być karana kobiety jak i faceci ... aby się zastanowili przed a po już tylko niech cierpią lub pierwsze rozwody i dymanie innych ;P
debil...
Polska, serce demokracji, bezpieczenstwa i kapitalizmu Facet zabija siekiera 10letnia dziewczynke... Twoja rozkmina na tamat komunizmu, bezpieczenstwa i pracy za grosze rozpierdala system
ja pierdole...
Chinczykow jest z dziesieć gazylionow a co 3 czlowiek na swiecie to chinczyk. Na taka liczbe ludzi jesli komus cos odpierdoli to faktycznie - musi to byc przez komunizm
Leży kobieta i cierpi a obok przechodzą sobie ludzie jakby nigdy nic i nawet nie zainteresują się, nie pomogą... Co za znieczulica! Nie mogę tego pojąć..
W końcu poszedłem po rozum do głowy , kupiłem na targu nóż sprężynowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów