📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Ach ci młodzi, wykształceni z wielkich miast...
Jesteś taki zabawny - te jakże pocieszne teksty bierzesz zapewne na zmianę z gazety polskiej i tv trwam. Prezes pewnie wali gruchę myśląc o takich jak ty.
tazmandu napisał/a:
Jesteś taki zabawny - te jakże pocieszne teksty bierzesz zapewne na zmianę z gazety polskiej i tv trwam. Prezes pewnie wali gruchę myśląc o takich jak ty.
Przynajmniej nie głosuję na gościa, który mnie wali w dupę i jeszcze się z tego cieszę.
Przynajmniej nie głosuję na gościa, który mnie wali w dupę i jeszcze się z tego cieszę.
Jesteś strasznie ograniczony, jeżeli myślisz, że nie głosując na jarka, głosowałem na tuska. Dla was/ciebie takie płytkie, czarno-białe życie to chleb codzienny
Przecież on nigdzie nie napisał, że głosuje na kaczyńskiego
tazmandu napisał/a:
Jesteś strasznie ograniczony, jeżeli myślisz, że nie głosując na jarka, głosowałem na tuska. Dla was/ciebie takie płytkie, czarno-białe życie to chleb codzienny
nic nie poradzisz, oni już tak mają
scotpila, wszystko ok, tylko powiedz jakim trzeba być idiotą, żeby wyzywać wszystkich wyborców danej partii od analfabetów
up@
A jak można wszystkich niegłosujących na PiS uważać za wyborców PO?
Poza tym sytuacja na obrazku nie jest wyssana z palca
A jak można wszystkich niegłosujących na PiS uważać za wyborców PO?
scotpila napisał/a:
W elektoracie każdej partii znajdzie się jakiś plebs.To jeśli w więzieniach niemal wszyscy głosują na PO, to ich wyborców mam nazywać złodziejami? Poza tym śmieszne jest jak w społeczeństwie została zaszczepiona nienawiść wobec PiS-u przez media, których właścicielom mogłoby zaszkodzić dojście tej partii do władzy.
Najbardziej w was niektórych barany jebane denerwuje mnie to, że uważacie Palikota za jakąś alternatywę. Nie macie bladego pojęcia o ekonomii, gospodarce krajowej czy światowej, o militariach, o medycynie czy edukacji, o prawie. Mimo to chodzicie głosować, głosujecie na jakiegoś pajaca który jest kontrolowaną opozycją, obiecał wam legalizacje jarania i zdobył wasze serca. Każdy z was jest święcie przekonany, że ma racje i jest mądry. Każdy z was powinien mieć odebrane prawo głosu Prosto i zwyczajnie.
Sam też nie twierdzę, że jestem kompetentny aby o czymkolwiek decydować czy wybierać rząd w głosowaniu. Z chęcią oddałbym swoje prawo głosu w imie tego, żeby kilku debili z mojego otoczenia je straciło. Bo tak na prawdę to nie Tusk, nie Rostkowski, nie Palikot czy Pawlak są źli, to Wy jesteście źli, bo jesteście głupi i ich wybieracie. Manipulują wami w mediach jak chcą a wy jeszcze żyjecie w przeświadczeniu, że myślicie samodzielnie. Demokracja to czysta głupota, a już na pewno w takim wymiarze jak dzisiaj.
Sam też nie twierdzę, że jestem kompetentny aby o czymkolwiek decydować czy wybierać rząd w głosowaniu. Z chęcią oddałbym swoje prawo głosu w imie tego, żeby kilku debili z mojego otoczenia je straciło. Bo tak na prawdę to nie Tusk, nie Rostkowski, nie Palikot czy Pawlak są źli, to Wy jesteście źli, bo jesteście głupi i ich wybieracie. Manipulują wami w mediach jak chcą a wy jeszcze żyjecie w przeświadczeniu, że myślicie samodzielnie. Demokracja to czysta głupota, a już na pewno w takim wymiarze jak dzisiaj.
Jak można głosować na typa, który 5 lat temu był niemal działaczem katolickim, a dzisiaj przeszkadza mu krzyż w sejmie, popiera pedałów i wstawia gadki o legalizacji. Przecież każdy kto ma coś między uszami powinien się domyślić, że ma do czynienia ze zwykłą sprzedajną kurwą, która jeśli dopcha się do władzy i tak będzie robić co chce, bo przez całe życie nie kierowała się żadną ideologią, a jedynie chęcią zysku. Najlepsze jest to, że kochane media prowadzą wyruchane na lewą stonę lemingi w kierunku Palikota, bo w interesie ich właścicieli jest niedopuszczenie do władzy PiSu. W ogóle w tym kraju tak na prawdę nie było prawdziwej transformacji. W innych krajach po obaleniu komuny w pierwszej kolejności zostały odtajnione akta bezpieki i wszyscy konfidenci musieli spierdalać. U nas natomiast agent bolek zablokował wszystko i teraz stare towarzystwo dalej trzyma się przy korycie. Jak przeczytałem wywiad z córką Jaruzelskiego, w którym mówiła jak pokrzywdzona jest jej rodzina i że chętnie założyłaby partię z Martą Kaczyńską, gdyby nie jej uprzedzenia to się za łeb złapałem. Tacy ludzie powinni wstydzić się spojrzeć innym w oczy i spierdalać z tego kraju. Ale w Polsce to z przyzwoitych ludzi robi się tych uprzedzonych, nienawistnych, mściwych. Na prawdę polecam obejrzeć "Nocną Zmianę". Wtedy zobaczycie kiedy i w jakich okolicznościach powstał podział, który po dziś dzień istnieje. A głosującym na PO gratuluję popierania obrońców konfidentów i sb-ków.
Bo były niesłusznie postawione i ktoś zdrowo ze mną w chuja leciał wstawiając ortografy do moich wypowiedzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów