📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dokładnie
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
No, zaczyna się kontrpropaganda, po tym jak Tuskowi słupki spadły po ACTA.
Hah A.C.T.A to pikuś przy tym co Tusk wprowadzi
Źródło: SMOG.PL -->http://www.smog.pl/wideo/51149/wprowadza_acta_tylnymi_drzwiami/
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Źródło: SMOG.PL -->http://www.smog.pl/wideo/51149/wprowadza_acta_tylnymi_drzwiami/
@do panów wyżej: To ten co nie głosuje na PiS to wyborca PO?
I już jazda PO vs. PIS. Dwie partie chuje warte. Dziekuje dobranoc.
Dla mnie każdy kto szufladkuje idiotę jako wyborce PIS czy PO jest jeszcze większym kretynem niż wyżej wymienieni. Jest debilem, któremu do rozumu jest strasznie daleko a przez swoją tragiczną krótkowzroczność wpędza ten kraj w jeszcze większą zapaść. Pajacowi takiemu powinno się odebrać prawa wyborcze bo swój mózg już dawno oddał specom z rzetelnych mediów.
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Donald was wyjebie i tak będziecie zadowoleni bo większość z was to tępe bydło.
A ja zagłosuje na Palikota i pierdolę to co domorosły znawca z internetu mi powie. Przeboleję transa i pedała w Sejmie, byleby nie rządził Tusk ani Kaczka.
PS: A to "oddałem Smoleńsk Rosjanom" to pierdolona głupota! Takie jest międzynarodowe prawo lotnicze. Katastrofę bada kraj, na którego terenie miała miejsce.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
PS: A to "oddałem Smoleńsk Rosjanom" to pierdolona głupota! Takie jest międzynarodowe prawo lotnicze. Katastrofę bada kraj, na którego terenie miała miejsce.
BongMan napisał/a:
A ja zagłosuje na Palikota i pie**olę to co domorosły znawca z internetu mi powie. Przeboleję transa i pedała w Sejmie, byleby nie rządził Tusk ani Kaczka.
Palikot to kumpel Tuska i tyle zdziałasz. Ale za lolka to dałbyś pewnie dupy transowi.
BongMan napisał/a:
PS: A to "oddałem Smoleńsk Rosjanom" to pie**olona głupota! Takie jest międzynarodowe prawo lotnicze. Katastrofę bada kraj, na którego terenie miała miejsce.
Nieprawda. Tusk mógł się powołać na umowę polsko-rosyjską z 1993. Wtedy śledztwo prowadzone byłoby wspólnie. Widzę, że sugestie TVN-u wspomagane działaniem THC dają dobre rezultaty.
Śmieszyłoby mnie to, gdyby nie jeden z mieszkańców Krakowa, który zapytał mnie dokładnie o to samo w czasie ostatnich wyborów parlamentarnych... Pominę już fakt, ze chciał oddać głos za ubezwłasnowolnionego rodzica i dziwił się czemu tak nie można. Chuj wyborcom pis w dupę, po same gardła!
tazmandu napisał/a:
Śmieszyłoby mnie to, gdyby nie jeden z mieszkańców Krakowa, który zapytał mnie dokładnie o to samo w czasie ostatnich wyborów parlamentarnych... Pominę już fakt, ze chciał oddać głos za ubezwłasnowolnionego rodzica i dziwił się czemu tak nie można. ch*j wyborcom pis w dupę, po same gardła!
Ach ci młodzi, wykształceni z wielkich miast...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów